Görüş Bildir
Haberler
"Elbet Bir Gün" Diyerek Yıllardır PC İçin Çıkış Yapmasını Beklediğimiz Birbirinden Sağlam 13 Konsol Oyunu

"Elbet Bir Gün" Diyerek Yıllardır PC İçin Çıkış Yapmasını Beklediğimiz Birbirinden Sağlam 13 Konsol Oyunu

PlayStation'a özel oyunların PC sürümleri için yeşil ışık yakıldı. Oyun devi PlayStation milyon dolarlık bütçelerle geliştirdiği yapımları artık PC üzerinde de sunmayı hedefliyor. God of War ve Uncharted gibi efsaneler önümüzdeki aylarda PC üzerinde yerini alacak. Fakat bizim gönlümüzde uğruna mum yaktığımız birçok oyun var.

İşte PC üzerinde görmek istediğimiz PlayStation oyunları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Marvel's Spider-Man

1. Marvel's Spider-Man

Insomniac imzalı Marvel's Spider-Man sekiz yıllık konsolda nefis bir performansla çalışmış, akıcı oynanışı ve keyifli yapısıyla oyunculardan geçer not almıştı.

2. Ratchet and Clank

2. Ratchet and Clank

PlayStation 5 özel oyunu Ratchet and Clank müthiş grafikleri ve yeni nesil teknolojilerden yararlanan oynanışıyla efsane serinin son halkası oldu. Bir gün PC'de görür müyüz acaba?

3. Final Fantasy VII Remake

3. Final Fantasy VII Remake

Square Enix'in 2020 yılında piyasaya sürdüğü Final Fantasy VII Remake 1997 yılında çıkan oyunu yeniden yaratmıştı. Final Fantasy severler için oyunu PC'de görmek bir rüya olabilir ancak.

4. Returnal

4. Returnal

En başarılı PS5 özel oyunları arasında olan Returnal ise müthiş grafiklerle başarılı roguelike elementlerini birleştirmiş ve sağlam bir deneyim sunmuştu. Umuyoruz bir gün PC'de oynamak nasip olur.

5. The Order: 1886

5. The Order: 1886

Çıkış yaptığı dönem oyuncular tarafından yerden yere vurulan The Order: 1886 keşke bilgisayar sürümüne kavuşsa da biz de ne kadar kötü olduğunu deneyim edebilsek...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ghost of Tsushima

6. Ghost of Tsushima

Son yıllarda gördüğümüz en başarılı yapımlardan biri olan Ghost of Tsushima ise PlayStation başyapıtları arasında yerini aldı. Japonya'yı PC üzerinde ziyaret etmek kesinlikle unutulmaz bir deneyim olurdu diye düşünüyoruz.

7. Tokyo Jungle

7. Tokyo Jungle

PlayStation 3 ve PlayStation Vita için çıkış yapan Tokyo Jungle ise gelecekte hayvanların hükmettiği bir Tokyo'yu resmediyordu. Listemizde PC'ye gelmesi neredeyse imkansız oyunların başında da maalesef Tokyo Jungle geliyor. Oysa ne çok isterdik başkentin sokaklarında dört nala koşturmayı...

8. The Last Guardian

8. The Last Guardian

2016 çıkışlı aksiyon macera oyunu sürükleyici hikayesi ve başarılı seviye tasarımıyla akıllarda yer etmişti. Fumito Ueda'nın ellerinden çıkan bu güzel hikayeyi PC'de yaşamayı ilk günkü kadar çok istiyoruz.

9. Shadow of the Colossus

9. Shadow of the Colossus

Bir PlayStation efsanesi olan Shadow of the Colossus ise oyuncuları devasa titanların ayakları altında nefes kesen savaşlara bırakıyordu. 16 deve karşı mücadele ettiğimiz başyapıt kesinlikle PC için çıkış yapmalı.

10. Bloodborne

10. Bloodborne

PlayStation'ın yanı sıra oyun dünyası için de bir mihenk taşı olan Bloodborne oynanabilecek her platformda oynanmayı hak eden bir yapım olarak öne çıkıyor. 

Arkasındaki felsefeyle unutulmaz bir deneyim vadeden oyunun PC'ye geleceğine dair sızıntılar ortaya çıktı. Tüm benliğimizle sızıntılarda doğruluk payı olmasını umuyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. inFamous

11. inFamous

inFamous serisinin ilk ve ikinci oyununu PC üzerinde görmek hem serinin hayranlarını hem de PC oyuncularını pek memnun ederdi. Ne yazık ki iki oyunun da bilgisayar için çıkış yapma ihtimali oldukça düşük.

12. Killzone Shadow Fall

12. Killzone Shadow Fall

Hakkında birçok sızıntı duyduğumuz Killzone Shadow Fall'un yeni bir sürümle hem PlayStation 5 hem de PC için 2022 yılında tekrar çıkış yapacağı öne sürüldü.

13. The Last of Us

13. The Last of Us

God of War gibi bir efsaneden sonra The Last of Us oyunlarını PC'de deneyim etmek, bu hikayelerin çok daha fazla oyuncuya ulaşmasını sağlamak ne de güzel olurdu...Sence de öyle değil mi Sony?

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
9
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

The Order: 1886 oyun değil. Film yapmışlar. Ayıp olmasın diye arada sizi de dahil ediyorlar. Bundan ibaret.

sinan

güzeldi ya ben beğenmiştim özellikle hikayeyi ama yarim kaldi sanki