Görüş Bildir
Haberler
Ekonomist Burak Arzova ve Fon Yöneticisi Işık Ökte Anlattı: Faiz Kararı Sonrası Dolar Ne Olacak?

Ekonomist Burak Arzova ve Fon Yöneticisi Işık Ökte Anlattı: Faiz Kararı Sonrası Dolar Ne Olacak?

Yarın (20 Ocak Perşembe) Merkez Bankası kritik bir faiz kararı verecek. Piyasaların yakından takip ettiği karar dolar ve borsanın yönü açısından önemli görülüyor.

Merkez Bankası'nın son karar metninden yola çıkan piyasalarda beklenti değişim olmaması yönünde olurken, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar kafaları karıştırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kripto paralarda şüpheli işlemler fiyatları nasıl etkiler?

Kripto paralarda şüpheli işlemler fiyatları nasıl etkiler?

İntegral Forex TV’de İntegral Yatırım Danışmanı Dr. Artunç Kocabalkan’ın konuğu Prof. Dr. Burak Arzova ve Fon Yöneticisi Işık Ökte oldu. 

Global ekonomiyi ve Türkiye özelinde ekonomik gelişmeleri değerlendiren Prof. Dr. Burak Arzova ve Fon Yöneticisi Işık Ökte, crypto.com kullanıcılarından bazılarının hesaplarında şüpheli işlemler olmasını ve crypto.com dan para çekilme işleminin durdurulmasının kripto parayı nasıl etkileyeceğini konuştular.

Doların yönü ne olacak?

Doların yönü ne olacak?

Sarkuysan Elektrolitik Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çaycı döviz bulmakta zorlandıklarını söylemesi üzerine piyasalardaki hareketliliği değerlendiren Prof. Dr. Burak Arzova ve Fon Yöneticisi Işık Ökte, borsaya dair çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Faiz beklentilerini açıklayan Arzova ve Ökte,  “Faiz inmez ise 14 barajı geçilmez” fikrini değerlendirdiler. 

Prof. Dr. Burak Arzova ve Fon Yöneticisi Işık Ökte, Sezgin Baran Korkmaz’ın ABD’ye iadesinin Türkiye’yi nasıl etkileyeceğini ve Dolar fiyatına dair öngörülerini açıkladılar.

Faiz inmezse 14 barajı geçilmez | Dr. Artunç Kocabalkan - Prof.Dr. Burak Arzova - Işık Ökte

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın