Görüş Bildir
Haberler
Ejderhasından Filozofuna, Soğuk Skyrim Diyarına Düşen Herkesin Hatırlayacağı 13 Unutulmaz Karakter

Ejderhasından Filozofuna, Soğuk Skyrim Diyarına Düşen Herkesin Hatırlayacağı 13 Unutulmaz Karakter

The Elder Scrolls V: Skyrim oyun dünyasının en kıymetli yapımlarından biri olmuş ve oyuncuları uçsuz bucaksız bir dünyada kendi efsanelerini yazmaya davet etmişti. Oyunlar üzerinde tartışılmaz bir etkiye sahip olan Skyrim aynı zamanda bizi hala hatırlayacağımız ikonik karakterlerle de tanıştırmıştı.

İşte Skyrim oynayan herkesin hatırlayacağı, ejderhasından suikastçısına kadar uzayan karakter listesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aela the Huntress

1. Aela the Huntress

Whiterun topraklarına yaklaşırken bir deve karşı savaştığını gördüğümüz Aela the Huntress, asaletiyle aklımızdan çıkmayan bir karakter olmuş ve The Companions loncasının kritik isimleri arasnda yer almıştı.

2. Cicero

2. Cicero

Bir türlü susmak bilmeyen ve oyuncunun başına türlü dertler açan Cicero ise Skyrim'in kesinlikle en ilginç karakterlerinden biriydi.

3. Ulfric Stormcloak

3. Ulfric Stormcloak

Soğuk Skyrim diyarının belki de anlaşılması en zor isimlerinden biri olan Ulfric Stormcloak, toprakları ikiye bölen savaşın en büyük temsilcisi olmuş ve ejder çığlığıyla diyarın başına büyük bir bela getirmişti.

4. Delphine

4. Delphine

Skyrim'deki maceramıza başlarken ilk yoldaşlarımızdan biri olan Delphine, ilk ejderha avımızda bizimle omuz omuza savaşmış ve gizemli bir karakter olarak aklımızda kalmıştı.

5. J'zargo

5. J'zargo

Winterhold'da tanıdığımız büyücü J'zargo ise oyunun en sevilen yoldaşlarından biri olmuştu. Birçok oyuncunun sinir bozucu olmasına rağmen bir türlü yanından ayıramadığı J'zargo'yu anmadan olmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Neloth

6. Neloth

Skyrim'deki en ilginç karakterlerden biri olan Neloth ise duygusallığa zerre önem vermeyen, narsist kişiliğine rağmen oyuncuları kendine hayran bırakan bir kara elfti.

7. Karliah

7. Karliah

Hırsızlar Loncası'nın eski üyesi olan Karliah ise daha daha sonra Nightingales'e katılmış ve göreve olan bağlılığıyla hayranlığımızı kazanmıştı. Bu kurnaz Dunmer elfi Skyrim'de tanıdığımız en sağlam karakterlerden biriydi.

8. Uthgerd the Unbroken

8. Uthgerd the Unbroken

Oyundaki yoldaşlardan biri olan Yıkılmaz Uthgerd ise dağ gibi zırhıyla The Bannered Mare hanında vakit geçiriyordu. Eğitim esnasında rakibinin ölümüne sebep olan ve salt güçten oluşan bu hanımefendi de oyunun ikonik yüzlerinden biriydi.

9. Odahviing

9. Odahviing

Ana hikaye görevlerinde karşılaştığımız saygın ejder Odahviing ise ruha nüfuz eden sesi ve sözüne sadık oluşuyla ejderhalara olan saygımızı artırmıştı.

10. Astrid

10. Astrid

Karanlık Kardeşlik'in lideri olan Astrid ise loncanın görev zincirinde kritik rol oynamış ve aldığı kararlarla görev serisini unutulmaz kılmıştı. Birçok oyuncunun sevmemesine rağmen kafasında soru işaretleri bıraktıran Astrid, oyunun en manipülatif karakterleri arasında yer alıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sheogorath

11. Sheogorath

Deliliğin Prensi Sheogorath ise hem bir önceki oyunda hem de Skyrim'de türlü dertleri başımıza salmış ve sabrın sınırlarını zorlayan tavırlarıyla oyunun en unutulmaz karakterlerinden biri olmuştu.

12. Paarthurnax

12. Paarthurnax

Oyunun kesinlikle en önemli karakterlerinden biri olan Paarthurnax ise kimi oyuncunun pişmanlığı olmuş, kimi oyuncunun hayranlığını kazanmıştı. Kadim Ejder, Skyrim oynayan herkesin kesinlikle unutmayacağı bir isim oluştu.

13. Lydia

13. Lydia

Whiterun'da adımızı duyurduktan sonra peşimize takılan ve her yükümüzü 'elbette' diyerek taşıyan Lydia ise korkusuz bir yoldaş olduğunu kanıtlamıştı. Skyrim'de herkes unutulur da Lydia unutulmaz diyor, kendisini ve sarkastik yorumlarını bir kez daha anıyoruz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın