Görüş Bildir
Haberler
Sizi İçine Çekiverecek, Tam da Şu Anda Oynamak İçin Biçilmiş Kaftan Olan 10 RPG Oyunu

Sizi İçine Çekiverecek, Tam da Şu Anda Oynamak İçin Biçilmiş Kaftan Olan 10 RPG Oyunu

RPG oyunları oyuncuyu devasa dünyaları ile içlerine çekiverirler. Bur tür yapımı oyunları kaç kere bitirmiş olursanız olun yeniden başladığınızda tekrardan oynamak için bir sebep bulabilir ve yeniden oynadığınızda tekrardan farklı detaylar fark edebilir, farklı bir yol çizebilirsiniz.

Kaynak: https://www.gameinformer.com/2022/02/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dying Light 2 Stay Human

1. Dying Light 2 Stay Human

2021 yılının son aylarında çıkmış olan Dying Light 2 Stay Human, Dying Light 2'nin mimari yapıları, sonsuz görevleri ve diğer hedefleri tamamlamak için uzunca bir süre vaktinizi kaliteli değerlendirebileceğinizi düşünüyoruz.

2. Pokémon Legends: Arceus

2. Pokémon Legends: Arceus

RPG dendiğinde Pokemon oyunlarına ayrı bir parantez açmak gerekir. Çiçeği burnundaki yeni Pokemon oyunu, Pokémon Legends: Arceus çıkışıyla birlikte Pokemon ve RPG severler için önemli bir yere sahip olmayı başardı. Maalesef ki sadece Nintendo Switch aracılığı ile oynanabiliyor olması oyunun en büyük dezavantajı olabilir.

3. The Witcher 3: Wild Hunt

3. The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt'ın, tarihin en iyi RPG oyunlarından birisi olarak anılması hiç de haksız değil. A 'dan Z' ye her şeyi ile sizi oyunun içine sokabilir. Sizlere ufak bir tüyo verelim The Witcher 3: Wild Hunt oyununu şu anda Steam üzerinden DLC'leri ile birlikte 15 TL'ye satın alabilirsiniz.

4. Persona 5 Royal

4. Persona 5 Royal

Persona 5 Royal, 2017 yılında çıkış yaptığında farklı yapısıyla birlikte RPG oyunları arasından sıyrılmayı başardı. Persona 5 Royal, ayrıca Metacritic sitesinde aldığı 100 üzerinden 95 puan ile RPG dünyasında önemli bir iz bıraktı. Şu ana kadar denemediyseniz kesinlikle oyunu denemenizi öneririz.

5. Mass Effect Legendary Edition

5. Mass Effect Legendary Edition

Hikaye anlatan RPG oyunlarını seviyorsanız, Mass Effect Legendary Edition sizler için bulunmaz bir nimet olacaktır. Mass Effect serisi oyunlarının bir derlemesi olarak oluşturulan oyun sizi Komutan Shepard'ın yolculuğu ile içerisine çekecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Disco Elysium: The Final Cut

6. Disco Elysium: The Final Cut

2019 ve 2020 yıllarında oyun ödüllerinin bir çoğunda en iyi hikaye ödüllerini çantasına toplamayı başaran Disco Elysium: The Final Cut sizi hikayesi ile sürükleyecek ve oyunun içerisinde adeta kendi kişiliğinizi unutacak, oyunun içerisinde yaşamaya başlayacaksınız.

7. Final Fantasy VII Remake Intergrade

7. Final Fantasy VII Remake Intergrade

Oyun severler olarak remake oyun dendiğinde genelde yüzümüz ekşir, ancak Final Fantasy VII Remake Intergrade'de bir remake yapıma göre olağanüstü bir iş çıkarılmış. Final Fantasy evreni severleri ve kendini bu evrene yakın hisseden herkesin kesinlikle denemesi gereken oyunlardan birisi konumunda yer alıyor.

8. Fire Emblem: Three Houses

8. Fire Emblem: Three Houses

Fire Emblem serisi ülkemizde Nintendo Switch odaklı olması sebebiyle birçok RPG serisine göre oldukça geri kalmış bir seri olsa da Fire Emblem: Three Houses oyunun tek eksisinin Nintendo Switch için üretilmiş olması olduğunu söyleyebiliriz.

9. Tales of Arise

9. Tales of Arise

2021 yılının sonbaharında çıkmış olan Tales of Arise, Japon RPG oyunlarının başarılı örneklerinden birisini sunuyor. En çok bilinen Japon RPG serisi Final Fantasy sevenlerin kesinlikle Tales of Arise oyununu bir denemesi gerekiyor.

10. Yakuza: Like A Dragon

10. Yakuza: Like A Dragon

Sega firmasının asla eskimesine izin vermediği oyun serilerinden birisi olan Yakuza animeleri hatırlatan yapısı, derin hikayesi ile ilginizi çekecektir. Seride hem karakterimiz Kazuma Kiryu hem de seride bulunduğumuz şehir olan Tokyo'ya veda ediyoruz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın