Görüş Bildir
Haberler
Eğer Kurulmasaydı Sen Hangi Teknoloji Şirketini Kurardın?

etiket Eğer Kurulmasaydı Sen Hangi Teknoloji Şirketini Kurardın?

Ma Belle
06.09.2023 - 19:01

Vereceğin cevaplara göre şu an kurulmasaydı hangi şirketi kurabileceğini söylüyoruz! Testin sonucunu merak ediyorsan soruları cevaplandırmaya başlayabiliriz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Teknolojinin çeşitli alanlarından hangisine daha çok ilgi duyuyorsun?

2. Bir teknolojik ürün geliştirilirken hangi faktör daha çok ilgini çekiyor?

3. Teknoloji bildiğin üzere çok dinamik bir mecra. Peki şu gelişmelerden hangisi seni heyecanlandırıyor?

4. Hiçbir teknolojik alan, platform, gelişme veya icat kusursuz değildir. Sen hangi alanda eksikliklerin olduğunu düşünüyorsun?

5. Senden yeni bir teknolojik ürün üretmeni isteseydik, üretiminin hangi aşamasında yer alırdın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangi tür projelerde daha iyi çalışabildiğini düşünüyorsun?

7. Her insanın yetenekleri vardır, önemli olan bu yetenekleri geliştirebilmek. Peki senin hangi alanlarda yeteneğinin olduğunu düşünüyorsun?

8. Son olarak günlük yaşantımızı etkileyen firmalar denince aklına hangisi geliyor?

Apple!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda gözün baya yüksekte! Steve Jobs ve Steve Wozniak tarafından 1976 yılında California'da kurulan Apple, şu an dünyanın en değerli şirketleri arasında birincilik koltuğu için yarışıyor. Kendi kulvarlarında yaratıcı ürünler üreterek çığır açmayı başarabilen ve neredeyse herkes tarafından beğenilen Apple eğer kurulmasaydı, verdiğin cevaplara baktığımızda kesin sen kurardın!

Microsoft!

1975 yılında Bill Gates ve Paul allen tarafından kurulan Microsoft, şu an birçoğumuzun evinde bulunan Windows bilgisayarların doğduğu şirket. Mikro işlemciyi ifade eden 'Micro' ve yazılımı belirten 'Soft' kelimelerinin birleşimi ile ismi ortaya çıkan bu şirket eğer iki kafadar üniversite arkadaşı tarafından kurulmasaydı kesinlikle sen kurardın!

Verizon!

1984 yılında Amerika'da kurulan ve telekomünikasyon şirketi olan Verizon, şu an Amerika'nın en büyük telekomünikasyon şirketi olarak biliniyor. Güncel istatistiklere baktığımızda en değerli ilk 10 şirket arasında 67,4 milyar dolarlık değeri ile 8.sırada yer alıyor. Eğer Verizon kurulmasaydı, eminiz ki bu şirketi sen kurardın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
4
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın