Görüş Bildir
Haberler
Eğer İnsanlar En Garip Çiftleşme Ritüeline Sahip Hayvanlar Gibi Sevişseydi Neler Olurdu?

etiket Eğer İnsanlar En Garip Çiftleşme Ritüeline Sahip Hayvanlar Gibi Sevişseydi Neler Olurdu?

Samim Saka
04.08.2015 - 11:05 Son Güncelleme: 09.11.2017 - 18:24

Hayvanlar aleminde oldukça ilginç seks ritüelleri ve metotları vardır. Peki bu tuhaflıklar insanlara uyarlansa nasıl olurdu? İşte cevapları...

1. Peygamber devesi tarzı

Dişi peygamber devesi böcekleri, çiftleşmenin ardından partnerlerini yerler.

2. Solucan tarzı

Solucanların dış cinsel organları yoktur ama içerisinde spermlerin yer aldığı cinsel gözenekleri vardır. Doğurganlık bezleri boşalma ihtiyacı duyduğu zaman yalnızca içgüdüsel olarak tahrik olan solucanlar, şeritlerini bir araya getirecek ve öylece kalmalarını sağlayan bir pozisyon arayışı içerisine girerler.

3. Kurbağa tarzı

Kurbağalarda gerçek bir çiftleşme yoktur. Bunun için bu çiftleşmeye kucaklaşma (amplexus) denilmektedir. Kurbağaların çiftleşmeleri genelde geceleri olur ve senede 3-4 dönem yumurtlama olmaktadır. Her dönemde 5.000-10.000 adet arasında yumurta bırakmaktadırlar.

4. Yusufçuk tarzı

Yusufçuk böcekleri genellikle uçarak çiftleşirler. Ayrıca Yusufçuk böceklerinin dişisi, çiftleştikten sonra erkek yusufçuk böceğinin kafası ile beslenir. Bu yüzden tüm erkek Yusufçuk böcekleri hayatları boyunca sadece 1  defa çiftleşebilirler.

5. Fener balığı tarzı

Erkek fener balığı çiftleşmek için dişi fener balığının üzerinde yaşamaya başlıyor. Erkek dişiyi döllediğinde birbirlerine tam olarak yapışıyorlar. Erkek fener balığı dişinin üzerine yapışık bir haldeyken, yavaş yavaş yok olmaya başlıyor. Birbirlerinin içine geçmişler gibi görünse de, aslında erkek fener balığı, dişi tarafından öğütülüyor

6. Sümüklü böcek tarzı

Sümüklü böceklerde üreme, çiftlerin yüz yüze gelmesiyle başlar.

7. Kaya midyesi tarzı

Kaya midyesinin cinsel organı, kendi boyunun 8 katına kadar çıkabilir. Böylece yakınlardaki bir dişiyi hiç hareket etmeden dölleyebilir.

8. Kaplumbağa tarzı

Kaplumbağaların çiftleşmeleri oldukça ilginçtir. Erkeğin büyük efor harcaması gerekir. Dişinin üzerine çıkan erkek kaplumbağanın ön ayakları havada kaldığından ilginç hareketler yapabilir. Dişi ise erkek kaplumbağa işini bitirene kadar karnını doyurmaya devam edebilir.

BONUS: Kaplumbağaların enteresan çiftleşmeleri

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1401
282
219
179
149
143
75
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Player One

Fark ettiniz mi hep dişi olan erkeği ya yiyor ya da öldürüyor sikerim böyle işi.

sokakmagandasi

Dakikada 3000 devir pompalayan tavşan reyiz nerde aq

Lan yarım saattir videoya gülüyorum yemin ederim xD