Görüş Bildir
Haberler
Otomobil Editörüne Efsane Şaka

Otomobil Editörüne Efsane Şaka

Hakan Aykol
03.03.2014 - 10:49 Son Güncelleme: 29.04.2022 - 17:37

Otomobil Editörüne Efsane Şaka

NASCAR şampiyonu Jeff Gordon, daha önce Pepsi’nin sponsorluğunda efsane bir şakaya imza atmıştı. Bir otomobil galerisine test sürüşüne giden ve tanınmamak için kılık değiştirmiş olan Gordon, otomobili sürüş tarzıyla satış yetkilisine çok heyecanlı anlar yaşatmış hatta birkaç da tehdit almıştı. Kendisini mahkemeye vereceğini söyleyen satışçıyı olayın şaka olduğuna inandırmakta da zorlanmışlardı. İzlemeyenler şuradan bu efsane şakaya göz atabilir.

Bu şaka yapıldıktan sonra Jalopnik’in otomobil editörü hem markaya hem de yarış pilotuna oldukça sert yüklenmişti çekimin gerçek olmayabileceğinden şüphelendiğini kayıttaki detaylarla göstermeye çalışmıştı. Bunun üzerine Pepsi ve Jeff Gordon otomobil editörüne özel bir şaka hazırladılar.

Bu kez ünlü yarışçı hapisten yeni çıkmış hükümlü bir taksi şoförü rolünde, editörün çağırdığı taksi olarak gidiyor. Peşlerine polis takılınca kızışan durumlar otomobil editörünün kalbini daha hızlı çarptıracak türden. Yukarıdaki videoyu Türkçe altyazı seçeneğini seçerek de izleyebilirsiniz...

Kaynak: http://www.tasit.com/oto-bilgileri/ot...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Pepsi MAX & Jeff Gordon Present: "Test Drive 2"

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
4
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın