Görüş Bildir
Haberler
Efsane Sahneye Çıktı Roma Kazandı: İtalya'da Gündem Totti

Efsane Sahneye Çıktı Roma Kazandı: İtalya'da Gündem Totti

Enver K.
21.04.2016 - 01:10 Son Güncelleme: 21.04.2016 - 15:06

Roma'nın Torino'yu geriden gelip 3-2 yendiği maçta attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynayan emektar takım kaptanı Totti, ülkede ana gündem maddelerinden biri oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karşılaşmaya 85. dakikada dahil olan, 86. dakikada skoru eşitleyen, 89. dakikada da sarı-kırmızılı başkent ekibine galibiyeti getiren golü atan Totti, performansıyla kendisini eski günlerdeki gibi manşetlere taşıdı.

'Sadece tek bir kaptan var'

Corriere dello Sport gazetesi, Romalı taraftarların, 'Tek kaptan. Sadece tek bir kaptan var.' tezahüratını manşet yaparken, 'Totti, hem Torino'yu hem Spalletti'yi yeniyor.' ifadesiyle maçı özetledi.

La Gazzetta dello Sport da 'Totti sen bir efsanesin.' başlığıyla, Roma'nın Torino karşısında Totti'nin attığı iki golle yaptığı dönüşü okuyucularına duyurdu. Gazetenin iç sayfalarındaki haberde ise 'Spalletti, her şey yolunda mı?' diye sorularak, Totti'yi eleştiren teknik direktöre göndermede bulunuldu. Haberde, emektar oyuncunun, kulüp tarihine yeni bir sayfa eklediği ve 23 saniyede maçı Roma'ya getirdiği belirtildi.

Roma merkezli çıkan gazetelerden Il Messaggero, 'Totti şov, 3 dakikada 2 gol.' başlığını atarken, Totti'nin geçmişte olduğu gibi yine taraftarını mutlu ettiğini aktardı.

Il Tempo da Roma'da gündemi fazlasıyla meşgul eden Spalletti ile Totti arasındaki gerilime atıfta bulunarak, 'Totti: 3 - Spalletti: 2' manşetini attı.

La Repubblica gazetesi 'İnanılmaz, ebedi Totti.' başlığını kullanırken, Corriere della Sera ise 'Totti bunu halleder.' başlığına yer verdi.

Efsane Sahneye Çıktı Roma Kazandı

İtalya Serie A’da Francesco Totti efsanesi devam ediyor. Roma’da oynanan 34. hafta maçında Torino’yu konuk eden Başkent temsilcisi, 2-1 yenik konumda iken 39 yaşındaki futbolcunun son bölümlerdeki iki golü ile 3 puan kazandı.

35. dakikada Andrea Bellotti’nin penaltı golü ile öne geçti Torino temsilcisi. Kostas Manolas 65. dakikada ki golüyle eşitliği sağlarken, konuk takımın cevabı 80’de Josef Martinez’den geldi. İbre Torino lehine çevrilmişken sahneye Francesco Totti çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

85. dakikada oyuna giren yıldız futbolcu 86’da durumu 2-2 yaptı. Totti 88. dakikada kazanılan penaltıyı da gol çevirip takımına 3 puanı hediye etti.

Son zamanlarda teknik direktörü Luciano Spalletti ile tartışmalarıyla gündeme gelen Francesco Totti, hocasına ben bitmedim mesajını gönderdi.

No Totti no party!

No Totti no party!
No Totti no party!
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın