Görüş Bildir
Haberler
Efes Rusya'da Kayıp

Efes Rusya'da Kayıp

Fatih
13.03.2015 - 21:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Euroleague'deki temsilcimiz Anadolu Efes, deplasmanda CSKA Moskova'ya 88-83 kaybetti.

Turkish Airlines Euroleague TOP 16 F Grubu 10. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, CSKA Moskova'ya konuk oldu. Zorlu gecede gülen taraf ev sahibi takım olurken Efes üst üste 4. mağlubiyetini aldı ve çeyrek final adına kalan maçları daha da anlam kazandı.

19 yıl önce bugün Koraç Kupası'nı ülkemize getiren Anadolu Efes, Rusya'daki maça iyi başlayan taraf oldu. İlk çeyreği 21-27 önde kapatan lacivert-beyazlı temsilcimiz bu performansını ikinci periyoda taşıyamadı. CSKA Moskova'yı savunmakta zorlanan Efes, çeyrek sonunda hareketlense de devreyi önde kapatan 43-39'luk skorla ev sahibi takım oldu.

Moskova'da üçüncü çeyrek Anadolu Efes adına iyi başladı. Önce farkı eriten Efes daha sonra skoru eşitledi ancak bir türlü öne geçmeyi başaramadı. Çeyrek sonunda temsilcimizin hatalarını iyi değerlendiren CSKA farkı yeniden açarak son on dakikaya 66-57 önde geçti.

Son periyoda dış atışlarla hızlı başlayan Anadolu Efes, maça yeniden ortak oldu. Kritik dakikalarda beklenen hamle yapamayan temsilcimiz yaptığı top kayıplarıyla rakibine boyun eğdi: 88-83

10. hafta sonunda 6. mağlubiyetini alan Anadolu Efes'te Draper ve Perperoglou 14'er, Krstic 13 sayı üretti. 8. galibiyetine uzanan CSKA'da ise Teodosic 20, Sasha Kaun 16 sayıyla oynadı.

Temsilcimiz gelecek hafta Nizhny Novgorod'u konuk edecek.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0