Görüş Bildir
Haberler
EDHO'da İlyas Çakırbeyli Ölüyor Mu? Ozan Akbaba Diziden Ayrılıyor İddiası! Hızır Reis'in Eli Koluydu...

EDHO'da İlyas Çakırbeyli Ölüyor Mu? Ozan Akbaba Diziden Ayrılıyor İddiası! Hızır Reis'in Eli Koluydu...

Sezon finali ile ekranlara ara veren EDHO'da ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor. İlyas Çakırbeyli'nin diziye veda iddiaları seyircilerin merak konusu oldu. Peki İlyas Çakırbeyli ölüyor mu? Ozan Akbaba'nın reyting rekorları kıran fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılacağı iddia edildi. , EDHO İlyas Çakırbeyli kimdir? İşte tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. EDHO İlyas Çakırbeyli Diziden Ayrılıyor mu?

2. EDHO İlyas Çakırbeyli Diziden Ayrılıyor mu?

Yeni sezon hazırlıklarına Ağustos ayında başlaması beklenen dizide başrol oyuncularından Ozan Akbaba sezon başlar başlamaz veda edecek.

İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba 200. bölümde diziden ayrılacak. Akbaba, daha önceki yaptığı açıklamalarında da gönlünün her zaman sinemadan yana olduğunu söylemişti.

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz Instagram sayfasına yorum yapan onlarca kullanıcı ise İlyas Çakırbeyli'nin diziden ayrılmasının final getireceğini iddia ediyor.

1. Ozan Akbaba Kimdir?

1. Ozan Akbaba Kimdir?

1982 yılında Kars'ta dünyaya gelen Ozan Akbaba, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Sinema filmleri, dizi ve tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu ve film müzikleri de yapıyor. Ayrıca, 2014 yılında Sıla'nın Yeni Ay albümünde yer alan Vaziyetler isimli şarkının video klibinde rol aldı.Oyuncu 2015'te ATV kanalında yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırıyor. Ozan Akbaba, Kırık Kanatlar, Kavak Yelleri, Cennetin Sırları, Kuzey Güney, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel ve Güldür Güldür'de oynadı. Günümüzde ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterine can veriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın