Görüş Bildir
Haberler
Ece Üner'in Yürek Burkan Yaşamı! Annesiyle İlgili O Detay Şaşkına Çevirdi...

Ece Üner'in Yürek Burkan Yaşamı! Annesiyle İlgili O Detay Şaşkına Çevirdi...

GNS
26.10.2021 - 23:30

Uzun yıllar boyunca Show TV'de ana haberin sevilen yüzü olan Ece Üner oturduğu koltuğu bırakarak gündüz kuşağında program yapmaya başladı. Başarılı spiker yaptığı programla son derece ses getirirken kendi yaşantısı hakkında konuşması ve beklenmedik hayat hikayesi izleyenleri hüzne boğdu. Annesiyle ilgili açıklamalar yapan Üner bahsettiği şeylerle herkesi şaşkına çevirdi. İşte Ece Üner'in sevenlerini üzen hikayesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Show TV ana haberin eski spikeri Ece Üner yeni dönemde gündüz kuşağına geçmiş ve 'Ece Üner İle Susma' programına sunuculuk yapmaya başlamıştı. Programda vatandaşların sorunlarını çözmek için uğraşan başarılı sunucu kendi hayat hikayesi hakkında konuşunca izleyicileri hüzünlendirdi. İşte detaylar...

Ece Üner Kimdir?

Ece Üner Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile Susma programıyla adından söz ettiren Ece Üner'in annesiyle ilgili söyledikleri şaşırttı.1981 yılında İstanbul'da doğan Ece Üner, televizyoncu bir babanın kızı olarak dünyaya gözlerini açtı. CNN Türk'ün eski genel müdürlerinden Dinç Üner'in kızı olan ünlü sunucu, 1999 yılında Koç Üniversitesi'nde Sosyoloji eğitimi aldı.

Kariyerine, 2003 yılında gerçekleşen Irak Savaşı nedeniyle NTV'de çeviri haberler yaparak başlayan Üner, 2006 yılında Star TV'ye muhabir olarak geçiş yaptı. Ardından CNN Türk, Habertürk ve Show TV gibi birçok büyük kanalda görev alan Üner, 2013 yılında meslektaşı Deniz Bayramoğlu ile evlendi. Çiftin, bu evlilikten 'Güneş' adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi.

En Büyük Eksikliğim Annem

En Büyük Eksikliğim Annem

Ece Üner, daha önce verdiği bir röportajda yaşamındaki en büyük eksikliğin annesi olduğunu belirtmişti. Bankacı bir annenin kızı olan Üner, anne ilgisinden mahrum kaldığını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı:

“Çalışan bir annem vardı. Beni, babaannem büyüttü. Annemle o kadar çok tamamlanmamış cümlemiz var ki... Bu durum ilişkimizde hala travma yaratıyor. 'Ben bunu yaşamayacağım' dedim kendime.

Ben hamileyken, henüz cinsiyet belirsizken arkadaşlarım bana 'Kesin erkek çocuğun olacak senin' diyordu. En yakın arkadaşım ise 'Senin kızın olacak. Çünkü sen o sınavı geçemedin. Anne kız ilişkisini geçemedin, bütünlemeye kaldın. Şimdi sen tekrar anne kız ilişkisinden sınava tabii tutulacaksın' demişti. Kızım dünyaya geldiğinde annemle yaşadığım bütün eksikliklerin acısını çıkarırcasına, iş dışında kızım Güneş'siz bir dakikam bile yok.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Gör Beni" Demek İstedim

"Gör Beni" Demek İstedim

Meslek hayatındaki başarılarının bile anne eksikliğiyle ilgisi olabileceğini söyleyen Üner, “Herkes beni babacı zanneder ama ben belki de anneme 'Gör beni' demek istedim” sözleriyle burukluğunu dile getirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?