Görüş Bildir
Haberler
Ece Dağıstan Kimdir? Fazıl Say ile Evliliğini Sonlandıran Ece Dağıstan Hakkında Bilgiler

Ece Dağıstan Kimdir? Fazıl Say ile Evliliğini Sonlandıran Ece Dağıstan Hakkında Bilgiler

Dünyaca ünlü Piyanist Fazıl Say 30 Kasım 2022 tarihinde eşi Ece Dağıstan'dan boşandı. Fazıl Say'ın boşanmasıyla ilgili yaptığı paylaşım ise herkesi duygulandırdı. 'Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık Ece ile.' Peki Ece Dağıstan kimdir? Ece Dağıstan kaç yaşında? İşte Ece Dağıstan ve Fazıl Say hakkında bilgiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2019 yılında evlenmişlerdi.

2019 yılında evlenmişlerdi.

Fazıl Say ve Ece Dağıstan 25 Ocak 2019 tarihinde Milano'da evlenmişlerdi. Ünlü çift, 30 Kasım tarihinde çift Beykoz Adliye binasında boşandı.

Boşanma haberini Fazıl Say Instagram hesabından yaptığı duygusal paylaşımla duyurdu. Say, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: '...İki insan da mutlu olsun, Ece mutlu olsun. Ece hep iyi olsun...'

Ece Dağıstan Kimdir?

Ece Dağıstan Kimdir?

Ece Dağıstan müzik dünyasını yakından takip eden kişiler tarafından tanınan bir isim. Bir dönem Teomanla birlikte çalışmasıyla da adından söz ettirmişti.

Ece Dağıstan 1976 yılında dünyaya gelmiştir. İzmir'de dünyaya gelen Ece Dağıstan lisans hayatına 9 Eylül Üniversitesi'nde başlamıştır. Ece Dağıstan, 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarında eğitim görmüştür. 

Ece Dağıstan eğitim hayatının ardından konser piyanistliği ve müzik pedagojisi bölümlerinde ünlü profesörler ile çalışmıştır.

Bu Kadar Severken Neden Ayrıldınız?

Bu Kadar Severken Neden Ayrıldınız?

Fazıl Say sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlüler arasında geliyor. Gerek özel hayatı gerek kariyeriyle de magazin gündeminin ilgi duyduğu ünlüler arasında.

Ünlü piyanist Fazıl Say boşanmasını ise duygusal bir paylaşımla duyurdu. Eski eşi Ece Dağıstan ile el ele fotoğrafını paylaşan Say, yaptığı açıklamayla herkesi duygulandırdı. Fotoğrafın altında takipçileri 'Bu kadar severken neden ayrıldınız?' sorusunu sordular.

Bu içeriklerimizi de beğenebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
paranoid

o kdar para kazanıyon dişlerini yaptırmıyosun demiştir.

SO_FAR_SO_GOOD

tavşan dudak olarak doğup defalarca ameliyat olarak bu kadar toparlayabilmiş.