Görüş Bildir
Haberler
Ebru Yaşar Kimdir? Ebru Yaşar Kaç Yaşında ve Nereli?

Ebru Yaşar Kimdir? Ebru Yaşar Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
01.05.2021 - 20:41

Star Tv'nin sevilerek izlenen programı İbo Show'a her hafta birbirinden değerli sanatçılar konuk oluyor. Bu haftanın değerli sanatçıları arasında ünlü sanatçı Ebru Yaşar'da bulunuyor. Oldukça sevilen şarkıcı Ebru Yaşar şuan 43 yaşında. Peki Ebru Yaşar kimdir? Ebru Yaşar kaç yaşında ve nereli? Ebru Yaşar hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ebru Yaşar Kimdir? Ebru Yaşar Kaç Yaşında?

Ebru Yaşar Kimdir? Ebru Yaşar Kaç Yaşında?

Ağrılı memur bir ailenin çocuğu olan Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1977'de Ankara'da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul'a geldi ve müzik hayatına başladı. İTÜ Türk Sanat Müziği Bölümü'nden mezun oldu. 1995 yılının Mayıs ayında Ebru Yaşar Bu Sahilde adlı ilk albümünü Burhan Çaçan'ın şirketinden piyasaya çıkardı. İkinci klip 'Vurulur Düşlerim' şarkısına çekildi.

1999 yılının Şubat ayında İbrahim Tatlıses'in yardımıyla Ebru Yaşar 'Seni Anan Benim İçin Doğurmuş' adlı şarkısını piyasaya sürdü. Bu şarkı Türkiye genelinde büyük bir etki yarattı ve sanatçı kendini Türk müzik piyasasında ispatladı.

4 sene sonra yani 2003 senesinin Mayıs ayında Yaşar 'Aşkımız Buraya Kadar' adlı albümünü çıkardı ve bu albümünden 'Aşkımız Buraya Kadar', Yeminim Var' ve 'O Değil' gibi birçok hit şarkıya imza attı. 2006 senesinin Haziran ayında Yaşar 'Yeşillenirim' adlı albümünü piyasaya sürdü. Bu albüm Ebru Yaşar'ın en çok satan albümlerinden biri oldu.

27 Ekim 2008 tarihinde sanatçı İsmail YK ile düet yaptığı 'Seni Seviyorum' adlı şarkıyı piyasaya çıkardı. Yeni albümüyle kendinden söz ettiren Ebru Yaşar 'Seviyorum Seni' albümünün ikinci klibini hareketli 'Eğer' parçasının yeni versiyonuna çekti. Son Olarak Sinan Akçıl imzalı 'Kararsızım' adlı şarkıya klip çeken Ebru Yaşar yeni albüm hazırlıklarına da başladı.

Ebru Yaşar'ın Eşi

Ebru Yaşar'ın Eşi

24 Haziran 2011 Ebru Yaşar yeni albümü 'Delidir' ile müzik dünyasına dönüş yaptı. Üç dilde (Türkçe, Kürtçe ve Arapça) yorumladığı çıkış şarkısı 'Delidir', üç gün içerisinde elektronik ortamda 57.000 kişi tarafından dinlendi ve izlendi. 2012 yılının Haziran ayında kariyerindeki ilk single çalışması olan 'Ağlayamıyorum'u yayınladı. 2013 yılının Nisan ayında 'Sanat-ı Ebru' adlı albümünü piyasaya çıkardı.

Aralık 2014 ise sadece dijital platformlarda çıkan 'Cumartesi' isimli single çalışmasını yayımlamıştır. 17 Mayıs 2017'de yeni albümü 'Haddinden Fazla'yı çıkardı. Albümün çıkış şarkısı Gülden Mutlu'ya ait 'Nasıl Uyuyorsun' kliplendirildi.Aynı albümün son klibi Öldüm Sahiden adlı şarkıya çekildi. Daha sonra tekli single Tan Taşçı imzalı Cumartesi single çıkardı.

EBRU YAŞAR'IN EŞİ NECAT GÜLSEVEN KİMDİR?

Necat Gülseven, 1980 yılında Diyarbakır Bismil'de dünyaya geldi. Eğitimine Diyarbakır'da başladı. Daha sonra İstanbul'a geldi. Genç yaşlarda iş hayatına atılan Necat Gülseven ilk olarak kendi adını taşıyan bir turizm şirketi kurdu. 26 Haziran 2015 tarihinde ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ile Marmaris Bozburun'da nikah masasına oturdu. Bu evliliğinden 14 Şubat 2017 yılında ikiz çocukları oldu. Çift çocuklarına Hasan Poyraz ve Ebru Su adını verdi.

Ebru Yaşar Şarkıları

Ebru Yaşar Şarkıları

EBRU YAŞAR ALBÜMLERİ

  • 1995: Bu Sahilde

  • 1997: Sevenler Ölmez

  • 1999: Seni Anan Benim İçin Doğurmuş

  • 2003: Aşkımız Buraya Kadar

  • 2006: Yeşillenirim

  • 2008: Seviyorum Seni

  • 2011: Delidir

  • 2013: Sanat-ı Ebru

  • 2017: Haddinden Fazla

Single'ları

  • 2012: 'Ağlayamıyorum'

  • 2014: 'Cumartesi'

  • 2019: 'Alev Alev'

  • 2020: 'Kalmam'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın