Görüş Bildir
Haberler
Ebru Tireli'ye Saldırdığı İddia Edilen Şüpheli Serbest

Ebru Tireli'ye Saldırdığı İddia Edilen Şüpheli Serbest

ATKN
12.12.2016 - 15:24

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde parkta spor yaptığı sırada 4 aylık hamile olan Ebru Tireli'ye saldırdığı iddia edilen ve olayın ardından tutuklanan şüpheli serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir süre önce Ebru Tireli'yi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklanan Mehmet T., avukatlarının itirazı üzerine tahliye edildi.

Saldırıya uğrayan hamile Ebru Tireli'nin eşi Akın Tireli, şunları söyledi: 

'Tutuklanan kişinin serbest kaldığını biz de duyduk. Ancak zaten onu teşhis eden görgü tanıklarına o kişiyi nasıl teşhis ettiklerini sormak lazım. Biz şu anda ne televizyon izliyoruz ne de bu konuyla ilgili konuşuyoruz. Çünkü bebeğimiz düşük tehlikesi geçiriyor. Aile olarak tek düşüncemiz eşim ve bebeğimin sağlığı' dedi.

Tahliye kararında gerekçe olarak 'değişen delil durumu' gösterildi

Tahliye kararında gerekçe olarak 'değişen delil durumu' gösterildi

Doğan Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre Mehmet T.'nin avukatı Melike Ören Tak, müvekkilinin arabasının olay günü evinin önünden ayrılmadığına dair kamera kaydını mahkemeye sunduklarını belirterek delil durumu değişikliği dikkate alınarak serbest bırakıldığını ifade etti.

Ebru Tireli, parkta spor yaptığı sırada otomobilden inerek yanına gelen ve 'Bir daha burada yürümeyeceksin' diyen şüphelinin saldırısına uğramıştı.

Kendisine saldırdığı iddia edilen bir kişi yakalanmış ve tutuklanmıştı.

Ebru Tireli, 'Hamileyim, ne olur vurma' diyerek yalvardığı halde gözü dönmüş saldırganın vurmaya ve küfür etmeye devam ettiğini söylemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tireli, en çok ağrına gidenin hiç tanımadığı bir saldırgandan kurtulmak için ona 'Bir daha yürümeyeceğim, senin istediğin gibi olsun' diyerek özür dilemek zorunda kaldığını ifade etmişti...

Şüphelinin serbest bırakılması sosyal medyanın gündeminde

Şüphelinin serbest bırakılması sosyal medyanın gündeminde
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
clearskies

Dua edelim de kadını tutuklamasınlar..

Çeyrek Muhalif

Esas şaşırılması gereken 3 gündür tutuklu kalması, sanırım bi anlık boşluklarına denk geldi daha sonra hatalarını anlayıp hemen özür dileyip salmışlardır bu ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Şimdi kimi linç etmeliyiz? Hakimi mi suçluyu mu, politikacıları mı? Şu herifi gördüğünüz yerde tekmeleyin. Nasıl olsa suç değil. Bir de bahis açıyorum. Bu ..... Devamını Gör