Görüş Bildir
Haberler
Ebru Tireli'ye Saldırdığı İddia Edilen Kişi Tutuklandı

Ebru Tireli'ye Saldırdığı İddia Edilen Kişi Tutuklandı

ATKN
08.12.2016 - 12:12 Son Güncelleme: 09.12.2016 - 20:24

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan ve 4 aylık hamile olan Ebru Tireli, parkta spor yaptığı sırada 'Bir daha burada yürümeyeceksin' diyen kimliği belirsiz bir kişi tarafından darp edilmişti. Sosyal medyada #EbruTireliYalnızDeğildir tepkileri yükseldi.  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya saldırıya ilişkin 'Müdahil olacağız. Milletimizin de içi rahat olsun, bu şiddeti uygulayan kişinin en ağır cezayı alması için biz de gerekeni yapacağız.' dedi.

Emniyet yetkililerinin dün gece saatlerinde gözaltına aldığı şüpheli ise bugün tutuklandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ebru Tireli 4 aylık hamile ve Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşıyor.

Parkta spor yaptığı sırada otomobilden inerek yanına gelen ve 'Bir daha burada yürümeyeceksin' diyen kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı.

Yere düştükten sonra Ebru Tireli'nin karnı ve yüzüne vuran saldırgan, Tireli'nin çığlıklarının ardından kaçtı.

'Hamileyim, ne olur vurma' diyerek yalvardığı halde gözü dönmüş saldırganın vurmaya ve küfür etmeye devam ettiğini aktaran Ebru Tireli, bir an bebeğini kaybedeceğini düşünmüş.

Ebru Tireli, en çok ağrına gidenin hiç tanımadığı bir saldırgandan kurtulmak için ona 'Bir daha yürümeyeceğim, senin istediğin gibi olsun' diyerek özür dilemek zorunda kaldığını söylüyor...

'Ben özür diledim bu adamdan. ‘Özür dilerim, yapmayacağım, yürümeyeceğim. Tamam, hakkını helal et. Senin istediğin gibi olsun' diye. En çok ağrıma giden o oldu.'

Üzerindeki montun her yerinin kapalı olduğunu söylemek zorunda hisseden Ebru Tireli'nin hemen alt kısımda paylaştığımız açıklaması, kadına şiddetin hızla arttığı ülkemizde hemen hemen her gün rastladığımız, kabul edilemez o olayları da akla getiriyor:

'Üzerimde kapşonlu bir mont vardı. Montumun her yeri kapalıydı. Erkek veya kadın olduğumun bile, ilk bakışta anlaşılması oldukça güçtü...'

Olayın basında yer almasının ardından Twitter'da #EbruTireliYalnızDeğildir etiketi TT oldu ve çok sayıda kişi duruma tepki gösterdi.

Olayın basında yer almasının ardından Twitter'da #EbruTireliYalnızDeğildir etiketi TT oldu ve çok sayıda kişi duruma tepki gösterdi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ebru Tireli'yi darp ettiği iddia edilen bir kişi gece saatlerinde Turgutlu'da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ebru Tireli'yi darp ettiği iddia edilen bir  kişi gece saatlerinde Turgutlu'da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Turgutlu ilçesi Ergenekon Mahallesi Orhangazi Parkı'nda yürüyüş yaptığı esnada saldırıya uğrayan 4 aylık hamile Tireli'nin, İlçe Emniyet Müdürlüğüne yaptığı müracaat neticesinde polis ekipleri operasyon başlattı. 

Olayı araştırmak için özel ekip kuran polis yaptığı çalışmalar neticesinde 1 kişiyi gözaltına aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aile Bakanlığı müdahil olacak: "Takipçisiyiz"

Aile Bakanlığı müdahil olacak: "Takipçisiyiz"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Kaya olayla ilgili olarak 'Hemen İl Müdürlüğümüz aracılığıyla talimat verdim Ebru Hanım'a ulaşılması ve kendisine her türlü desteğin verilmesi konusunda. İl Müdürlüğümüz de Ebru Hanım'a ulaştı. Psikososyal destek vermek istediğimizi ilettik.' dedi.

Kaya: 'Her türlü olayda olduğu gibi bu konuda da bu davaya müdahil olacağız. Milletimizin de içi rahat olsun, bu şiddeti uygulayan kişinin en ağır cezayı alması için biz de gerekeni yapacağız. Bunu yapan kişinin, saldırganın, bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren kişinin ceza alması için de sonuna kadar olaya müdahil olacağız.' ifadelerini kullandı.

'Daha önce de başka bir kadına saldırdı' iddiası

'Daha önce de başka bir kadına saldırdı' iddiası

Turgutlu Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ve ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Mehmet T, emniyette verdiği ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

DHA'ya göre, hem görgü tanıklarının hem de saldırıya uğrayan bir çocuk annesi Ebru Tireli'nin teşhis ettiği Mehmet T.'nin tarım ilaçları satan babasının iş yerinde çalıştığı ve 6 ay önce yine bir kadına saldırdığı iddiası var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
outland

Din adına kadına saldıran yobaz tipi. Kadınlar sokağa da çıkamaz değil mi? Gelsin şeriat hadi kadınlar hastaneye bile tek gidemesin. Dininizi sikiyim

Bicerdover

Ben de senin 2 gramlık beynini sikeyim he bide yazdığın yorumu beğenen ve beğenecek olan o.ç larında ellerini sikeyim ve tekme atılan kadın umrunda olmayıp s... Devamını Gör

monapizza

şimdi birileri , parkı suçlayacak , kadını suçlayacak , yapanlar hariç uçan kuşu bile suçlayacak. ülke şaşırtmıyor ama üzüyor .

Ayna Efendi

birisi hamileler dolaşmasın diyordu ya bu gavat da ona uymuştur

https://www.youtube.com/watch?v=V5_fkRlw0lc