Görüş Bildir
Haberler
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Boşanma İddialarına Ne Dedi, Boşanacaklar mı? Uğur Akkuş Cezaevine mi Girdi?

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Boşanma İddialarına Ne Dedi, Boşanacaklar mı? Uğur Akkuş Cezaevine mi Girdi?

2019 yılında görkemli bir düğünle evlenen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, son günlerde sürekli magazin gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde eski manken Ebru Şallı'nın sosyal medya hesabından eşinin soyadını silmesi boşanma iddialarını kuvvetlendirmişti. Adı dolandırıcılık söylemlerine karışan Uğur Akkuş ile ayrılacakları konuşulan Ebru Şallı el el görüntülendi. İstinye’de objektiflere takılan ikili 'boşanma' iddialarını da yanıtsız bıraktı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İş insanı Uğur Akkuş'un adı uzun süredir 'dolandırıcılık' iddiaları ile gündeme gelmiş ve ofisiyle evine haciz gittiği öne sürülmüştü. Bu sebeplerden dolayı ünlü manken Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş'un yurt dışına kaçtığı ve artık Amerika'da yaşayacakları iddia edilmişti. 'Kaçtı' söylemlerine karşın Akkuş ''65 ülke gezdim, her sene dünyanın her yerine gidiyoruz. Her gittiğimizde böyle şeyler çıkıyor, hiç umursamıyoruz bunları.'  ifadelerini kullanmıştı. Sosyal medyanın aktif isimleri arasında yer alan Ebru Şallı eşinin soyadını profilinden kaldırınca boşanacakları iddia edilmişti. Çift geçtiğimiz gün İstinye’de el ele görüntülendi

El Ele Görüntülendiiler!

El Ele Görüntülendiiler!

Magazin dünyasının çok konuşulan çiftleri arasında yer alan Ebru Şallı-Uğur Akkuş ikilisi boşanma iddialarıyla gündemdeler. İstinye Park'ta yemek çıkışı görüntülenen çift gülümseyerek kameralara el ele poz verdi.

'Akkuş' Soyadını Neden Kaldırdı?

'Akkuş' Soyadını Neden Kaldırdı?

Eski manken Ebru Şallı'ya Instagram hesabındaki 'Akkuş' soyadını neden kaldırdığı soruldu. Soruları gülerek geçiştirmekle yetinen ünlü güzel, 'iyi akşamlar' diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

''Arkadaşlar Ne Alakası Var.''

''Arkadaşlar Ne Alakası Var.''

2011 yılında Kuveytli iş adamlarını dolandırdığı gerekçesiyle davalık olan Uğur Akkuş'un  bir süredir cezaevinde olduğu iddia edildi. Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a 'Cezaevine girdiğiniz doğru mu?' sorusu soruldu. Uzatılan mikrofonlara konuşan Akkuş ''Arkadaşlar ne alakası var. Amerika'daydım'' diyerek cezaevine girdiğini yalanladı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın