Görüş Bildir
Haberler
Ebced Testine Göre 3 Güne Kadar Kim Sana Aşkını İtiraf Edecek?

Ebced Testine Göre 3 Güne Kadar Kim Sana Aşkını İtiraf Edecek?

Ebced testine göre 3 güne kadar sana kim aşkını itiraf edecek söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Bu harflerden toplam kaç tane isminde var? (Örnek: Zeynep e+e+z=3 tane)

3. Bu harflerden toplam kaç tane isminde var? (Örnek: Zeynep e+e+z=3 tane)

4. Peki isminde bu harflerden toplam kaç tane var?

4. Peki isminde bu harflerden toplam kaç tane var?

5. Bu harflerden toplamda kaç tane isminde var?

5. Bu harflerden toplamda kaç tane isminde var?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu harflerden kaç tanesi isminde var?

6. Peki bu harflerden kaç tanesi isminde var?

7. Söyle bakalım bu harflerden kaç tanesi isminde var?

7. Söyle bakalım bu harflerden kaç tanesi isminde var?

8. Soyadında bu harflerden kaç tanesi var?

8. Soyadında bu harflerden kaç tanesi var?

9. Soyadında bu harflerden kaç tane var?

9. Soyadında bu harflerden kaç tane var?

10. Son olarak soyadında bu harflerden kaç tane olduğunu seçer misin?

10. Son olarak soyadında bu harflerden kaç tane olduğunu seçer misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sena!

Sena!

Üç güne kadar sana aşkını itiraf edecek kişi Sena! Şu an hayatında mı yoksa değil mi bilemiyoruz ama çok yakında böyle biri hayatına girmiş olacak. Hislerini daha net bir şekilde sana anlatacak ve gerçekten sana değer verebilecek biri... Sen de ona karşı bir şeyler hissedersen aranızda güzel bir aşk başlayabilir. Şimdiden hazırlan üç güne kadar sana bir kısmet var.

Melis!

Melis!

Üç güne kadar sana aşkını itiraf edecek kişi Melis... Artık hayatında bir şeylerin yoluna girmesini istiyor olabilirsin. Bu düzen de Melis ile birlikte gelecek! Önemli olan o geldiğinde senin de tam anlamıyla hazır olman. Yürüdüğün yollardan, oturduğun kafelere her an seni bulabilecek veya belki de daha önceden tanıştığın Melis senin hayatını değiştirecek...

Özge!

Özge!

Sana aşkını itiraf edecek kişi Özge... Artık bir şekilde sana ulaşmaya çalışan ve aslında uzaktan da olsa seni izleyen Özge aşkını sana itiraf edecek. Sen de ona karşı bir şeyler hissediyorsan aşkına karşılık verebilirsin. Hayatına girecek ve herkesin özeneceği bir ilişkiye Özge ile sahip olacaksın.

Beyza!

Beyza!

Beyza sana üç güne kadar aşkını itiraf edecek. Güzel bir birlikteliğe adım atacağın Beyza ile daha mutlu ve daha enerjik biri haline geleceksin. Geride kalan herkesi ve her şeyi unutacağın günler Beyza ile gelmiş olacak.

Merve!

Merve!

Sana üç güne kadar aşkını itiraf edecek kişi Merve... Hayatında birçok şey değişmiş olsa da hala sevmek ve sevilmek istiyorsun. Her umudunu kaybettiğinde, kendi kendini umutlandırmayı da biliyorsun. İşte bütün bunların son bulması hayatına Merve'nin girmesi ile olacak. Buna hazır mısın?

İrem!

İrem!

Üç güne kadar sana aşkını itiraf edecek kişi İrem! Şu an hayatında mı yoksa değil mi bilemiyoruz ama çok yakında böyle biri hayatına girmiş olacak. Hislerini daha net bir şekilde sana anlatacak ve gerçekten sana değer verebilecek biri... Sen de ona karşı bir şeyler hissedersen aranızda güzel bir aşk başlayabilir. Şimdiden hazırlan üç güne kadar sana bir kısmet var.

Gamze!

Gamze!

Üç güne kadar sana aşkını itiraf edecek kişi Gamze... Artık hayatında bir şeylerin yoluna girmesini istiyor olabilirsin. Bu düzen de Gamze ile birlikte gelecek! Önemli olan o geldiğinde senin de tam anlamıyla hazır olman. Yürüdüğün yollardan, oturduğun kafelere her an seni bulabilecek veya belki de daha önceden tanıştığın Gamze senin hayatını değiştirecek...

Eda!

Eda!

Sana aşkını itiraf edecek kişi Eda... Artık bir şekilde sana ulaşmaya çalışan ve aslında uzaktan da olsa seni izleyen Eda aşkını sana itiraf edecek. Sen de ona karşı bir şeyler hissediyorsan aşkına karşılık verebilirsin. Hayatına girecek ve herkesin özeneceği bir ilişkiye Eda ile sahip olacaksın.

Ecem!

Ecem!

Ecem sana üç güne kadar aşkını itiraf edecek. Güzel bir birlikteliğe adım atacağın Ecem ile daha mutlu ve daha enerjik biri haline geleceksin. Geride kalan herkesi ve her şeyi unutacağın günler Ecem ile gelmiş olacak.

İlayda!

İlayda!

Sana üç güne kadar aşkını itiraf edecek kişi İlayda... Hayatında birçok şey değişmiş olsa da hala sevmek ve sevilmek istiyorsun. Her umudunu kaybettiğinde, kendi kendini umutlandırmayı da biliyorsun. İşte bütün bunların son bulması hayatına İlayda'nın girmesi ile olacak. Buna hazır mısın?

Mertcan!

Mertcan!

Üç güne kadar sana aşkını itiraf edecek kişi Mertcan! Şu an hayatında mı yoksa değil mi bilemiyoruz ama çok yakında böyle biri hayatına girmiş olacak. Hislerini daha net bir şekilde sana anlatacak ve gerçekten sana değer verebilecek biri... Sen de ona karşı bir şeyler hissedersen aranızda güzel bir aşk başlayabilir. Şimdiden hazırlan üç güne kadar sana bir kısmet var.

Yasin!

Yasin!

Üç güne kadar sana aşkını itiraf edecek kişi Yasin... Artık hayatında bir şeylerin yoluna girmesini istiyor olabilirsin. Bu düzen de Yasin ile birlikte gelecek! Önemli olan o geldiğinde senin de tam anlamıyla hazır olman. Yürüdüğün yollardan, oturduğun kafelere her an seni bulabilecek veya belki de daha önceden tanıştığın Yasin senin hayatını değiştirecek...

Burak!

Burak!

Sana aşkını itiraf edecek kişi Burak... Artık bir şekilde sana ulaşmaya çalışan ve aslında uzaktan da olsa seni izleyen Burak aşkını sana itiraf edecek. Sen de ona karşı bir şeyler hissediyorsan aşkına karşılık verebilirsin. Hayatına girecek ve herkesin özeneceği bir ilişkiye Burak ile sahip olacaksın.

Enes!

Enes!

Enes sana üç güne kadar aşkını itiraf edecek. Güzel bir birlikteliğe adım atacağın Enes ile daha mutlu ve daha enerjik biri haline geleceksin. Geride kalan herkesi ve her şeyi unutacağın günler Enes ile gelmiş olacak.

Berk!

Berk!

Sana üç güne kadar aşkını itiraf edecek kişi Berk... Hayatında birçok şey değişmiş olsa da hala sevmek ve sevilmek istiyorsun. Her umudunu kaybettiğinde, kendi kendini umutlandırmayı da biliyorsun. İşte bütün bunların son bulması hayatına Berk'in girmesi ile olacak. Buna hazır mısın?

Emre!

Emre!

Üç güne kadar sana aşkını itiraf edecek kişi Emre! Şu an hayatında mı yoksa değil mi bilemiyoruz ama çok yakında böyle biri hayatına girmiş olacak. Hislerini daha net bir şekilde sana anlatacak ve gerçekten sana değer verebilecek biri... Sen de ona karşı bir şeyler hissedersen aranızda güzel bir aşk başlayabilir. Şimdiden hazırlan üç güne kadar sana bir kısmet var.

Arda!

Arda!

Üç güne kadar sana aşkını itiraf edecek kişi Arda... Artık hayatında bir şeylerin yoluna girmesini istiyor olabilirsin. Bu düzen de Arda ile birlikte gelecek! Önemli olan o geldiğinde senin de tam anlamıyla hazır olman. Yürüdüğün yollardan, oturduğun kafelere her an seni bulabilecek veya belki de daha önceden tanıştığın Arda senin hayatını değiştirecek...

Yağız!

Yağız!

Sana aşkını itiraf edecek kişi Yağız... Artık bir şekilde sana ulaşmaya çalışan ve aslında uzaktan da olsa seni izleyen Yağız aşkını sana itiraf edecek. Sen de ona karşı bir şeyler hissediyorsan aşkına karşılık verebilirsin. Hayatına girecek ve herkesin özeneceği bir ilişkiye Yağız ile sahip olacaksın.

Oğuzhan!

Oğuzhan!

Oğuzhan sana üç güne kadar aşkını itiraf edecek. Güzel bir birlikteliğe adım atacağın Oğuzhan ile daha mutlu ve daha enerjik biri haline geleceksin. Geride kalan herkesi ve her şeyi unutacağın günler Oğuzhan ile gelmiş olacak.

Volkan!

Volkan!

Sana üç güne kadar aşkını itiraf edecek kişi Volkan... Hayatında birçok şey değişmiş olsa da hala sevmek ve sevilmek istiyorsun. Her umudunu kaybettiğinde, kendi kendini umutlandırmayı da biliyorsun. İşte bütün bunların son bulması hayatına Volkan'ın girmesi ile olacak. Buna hazır mısın?

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
60
23
21
18
13
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Berkk

orhan boy

Eda kim mına koyim bak şimdi yaaa..

Nrgsss

Mertcan! Tanımıyorum bile😃