Görüş Bildir
Haberler
HES Kodu Nasıl Alınır? e Devlet'te HES Kodu Üretme ve Listeleme İşlemi Nasıl Yapılır?

HES Kodu Nasıl Alınır? e Devlet'te HES Kodu Üretme ve Listeleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Sunay Korkmaz
07.11.2020 - 10:54

Hayat Eve Sığar yani HES Koronavirüs'ün bulaş riskini azaltmak için kullanılan bir uygulama. Bu uygulama ile alacağınız kod sizi korumayı hedefliyor. HES kodu SMS olarak ya da e Devlet'ten de temin edilebiliyor. Peki nasıl? İşte e Devlet'ten HES kodu almak için izlemeniz gereken yol haritası...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hes Kodu Nedir?

Hes Kodu Nedir?

HES (Hayat Eve Sığar) Kodu kısaca, Kontrollü Sosyal Hayat kapsamında, ulaşım ya da ziyaret gibi işlemlerinizde kurumlarla ve kişilerle, Covid-19 hastalığı açısından herhangi bir risk taşıyıp taşımadığınızı güvenli şekilde paylaşmanıza yarayan bir koddur. HES kodu birkez üretildiğinde 18 aya kadar kullanılabiliyor. HES kodu nasıl alınır? HES kodu üretme ve listeme ne anlama geliyor? gibi soruların yanıtlarını sizler için araştırdık.

e Devlet'ten HES Kodu Nasıl Alınır?

e Devlet'ten HES Kodu Nasıl Alınır?

E DEVLET'TEN HES KODU NASIL ALINIR?

* e Devlet sistemine TC kimlik numaranız ve şifrenizle girdikten sonra arama çubuğuna 'HES kodu üretme' yazarak ilgili sayfaya yönlendirilebilirsiniz. Ayrıca aşağıda paylaştığımız linkler üzerinden de direkt olarak erişim sağlayabilirsiniz. 

* HES kodunu birkez ürettiğiniz zaman sistemin size vereceği son kullanma tarihine kadar birden çok kez kullanabilirsiniz.

* Ürettiğiniz HES kodlarının tüm yönetimi sizdedir. HES kodlarınızı istediğiniz süre kadar paylaşabilir ya da silebilirsiniz.

HES kodu üretme ve listeleme

HES kodu sorgulama

Toplu HES kodu sorgulama

SMS ile HES Kodu Nasıl Alınır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın