Görüş Bildir
Haberler
Dzeko Galatasaray'a Gelmek İstiyormuş! Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur Açıkladı

Dzeko Galatasaray'a Gelmek İstiyormuş! Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur Açıkladı

Bahadır
26.06.2023 - 17:43

Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken kulübün başkan vekili Erden Timur, Fatih Altaylı'ya konuştu. Timur, Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Dzeko'yu değerlendirdi ve tecrübeli forvetin Galatasaray'a gelmek istediğini ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Önce bize geldi"

"Önce bize geldi"

Erden Timur, 37 yaşındaki golcünün Fenerbahçe'den önce kendilerine gelmek istediğini fakat Icardi'nin kararını bekledikleri için herhangi bir adım atılmadığını söyledi.

'Edin Dzeko, iyi bir oyuncu. Dzeko önce bize geldi. Galatasaray'ı istiyordu ama alamazdık. Çünkü onu almak, Icardi'den vazgeçmek demekti.'

Fenerbahçe iki yıllığına anlaştı

Fenerbahçe iki yıllığına anlaştı

Inter ile sözleşmesi sona eren Dzeko, sarı-lacivertli kulüple yıllık 4.2 milyon euroya anlaştı. Bosna Hersekli golcü ayrıca 5 milyon euro da imza parası alacak.

Fenerbahçe'den transfer ile ilgili yapılan açıklamada; 'Profesyonel futbolcu Edin Dzeko ile transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 Avro ödenecektir.' ifadeleri kullanıldı.

Icardi kalacak mı?

Icardi kalacak mı?

Şampiyonlukta takıma büyük bir katkı sağlayan ve taraftarın çok sevdiği isimlerin başında gelen Icardi'nin geleceği hala belirsizliğini koruyor. Erden Timur, Icardi konusunda Suudi kulüplerin elinin çok güçlü olduğunu dile getirdi ve açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Çok iyi bir teklif yapıldı ama Avrupa’da özellikle de bizde kalmak istiyor. Ama Suudiler şu anda bütün dünyada transfer piyasasını kilitlediler. Bakın, Avrupa’da da herkes bekliyor. Suudilerin rakamlar delirmiş. Menajerlerin gözü orada ama Icardi gerçekten çok ahlaklı bir adam ve hâlâ Suudilere evet dememekte direniyor. Şöyle diyeyim, bizim 1’imiz Suudilerin 3’ünden daha geçerli Icardi için. Ama Suudi parası ciddi sorun olmaya başladı.'

Arjantinli golcünün takımda kalma ihtimalinin de olduğuna değinen Timur, transfer için sponsora ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

 'Bir yandan da bu iş için sponsor arıyoruz. Finansal Fair Play elimizi kolumu bağladığı için sponsora ihtiyacımız var.”

Salah iddialarına yanıt

Salah iddialarına yanıt

Mısırlı yıldız isim ile ilgili çıkan dedikodulara da açıklık getiren Erden Timur, Salah konusunun asılsız olduğunu belirtti. 

“Tamamen palavra. Hiç alakamız olmadı. Adamın geçen yıl Liverpool’daki maaşı 18 milyon pound ve üç yıllık kontratı var. Buna bonuslar, sponsorluklar dahil değil. Salah konusu yalandan da öte bir şey.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
3
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

tipine tukurdugumunun simarik zuppesi!!! bi de bu cikti basimiza..bu turk futbolu bu tiplerden kurtulmadan bir adim ilerleyemez..herifin her lafi pislik!!!... Devamını Gör

Theo

Sokacam suudisinede,oraya gidene birdaha fifa avrupada lisans vermesin abi,pisliklerinin sıçramadğı bi futbol kaldı ya.