Görüş Bildir
Haberler
Duygun Yarsuvat 'İbrahimoviç' İçin Ağır Konuştu

Duygun Yarsuvat 'İbrahimoviç' İçin Ağır Konuştu

Enver K.
20.08.2015 - 17:18

Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, bir dönem adı Sarı-Kırmızılılar'la anılan Zlatan İbrahimoviç için ağır ifadeler kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, bu sezon başında büyük takımların yaptığı 'dev' transferleri etkileyici bulmadığını, Türkiye'nin yaşı geçmiş futbolcular için cennet olduğunu söyledi. Yarsuvat, takımı Galatasaray'ın Zlatan İbrahimoviç'i transfer etme çabasını da yersiz bulduğunu ifade etti.

'Egosu yüksek, kendisinden başkasını görmeyen...'

İstanbulajansi.com sitesine açıklamalarda bulunan Yarsuvat, 'Galatasaray başkanı olsaydınız İbrahimoviç'i alır mıydınız?' şeklindeki bir soruya şu yanıtı verdi: 'İbrahimoviç sözleri seçim zamanında ortaya atıldı. Seçime dahi girmeyen başkan adaylarından biri. 'İbrahimoviç'i getireceğim' dedi. Hatta onun üzerine biz dedik ki 'Gel bütçeye bak da ondan sonra İbrahimoviç'i söyle şimdiden herkesi ayaklandırma.' Bu Mayıs ayında ortaya çıktı. Şimdi siz getirir misiniz? 33 yaşında egosu en yükseğe çıkmış, kendinden büyük kimseyi görmeyen bir oyuncuyu' dedi.

'Takım disiplinini bozar'

İsveçli oyuncu için 'Çökmeye başlamış' diyen Yarsuvat 'Bu futbolcudan ne verim alabilirsin. Takım disiplinini bozar. Şampiyon olmuş bir takım var onun futbolcularına haksızlık etmiş olursunuz. Mesela Burak'a haksızlık edilmiş olur. Birde o kadar parayı Ibra'ya neden veriyim. Galatasaray antikacı dükkanı değil. Antika eşya olarak çok iyi ama bana 10 yıl önce gel dediğimde gelmedi. Şimdi iyi olsa PSG bırakır mı? Futbolcular menajerler Türkiye ligini Avrupa'nın Dubai'si olarak görüyorlar. Bizden sonra da Dubai'ye gidiyorlar' ifadelerini kullandı.

YeniŞafak

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın