Görüş Bildir
Haberler
Duygularını İfade Etmekte Zorlananları Böyle Alalım: Bu Test Sana Hangi Emoji Olduğunu Söylüyor

Duygularını İfade Etmekte Zorlananları Böyle Alalım: Bu Test Sana Hangi Emoji Olduğunu Söylüyor

En çok kullandığımız emojiler tam bizi tarif eder. Ya da biz öyle olsun isteriz. O zaman bu test sana gerçekten hangi emoji olduğunu söyleyecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi yaşını da öğrenelim.

3. Sinirlendiğinde tepkin bunlardan hangisi olurdu?

4. İş hayatında senin için önemli olan şey ne?

4. İş hayatında senin için önemli olan şey ne?

5. Hoşlanmadığın bir karakter özelliği söyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatın için önemli bir karar aldığında ilk kime danışırsın?

7. Şimdi bize bir fenomen seç.

8. Yakın arkadaşların sensiz plan yaptığında ne tepki verirsin?

8. Yakın arkadaşların sensiz plan yaptığında ne tepki verirsin?

9. Bize bir idol seç.

10. Peki son olarak söyle bakalım. Eski sevgilin seninle barışmak istedi. Ne tepki verirdin?

10. Peki son olarak söyle bakalım. Eski sevgilin seninle barışmak istedi. Ne tepki verirdin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin emojin bu.

Senin emojin bu.

Sen bu hayatta sakin kalmak için her şeyi yapan bir insansın. Çok çabuk sinirlenmezsin ama sinirlenince de etrafında durmak tehlikeli olabilir. Kırıcı olmak, insanları üzmek hiç sana göre şeyler değil. Yapılan yanlış şeyler olsa da onları öyle kabul edip üzerinde çok durmuyorsun. Sakin yapın herkes tarafından biliniyor ve takdir ediliyor. Birçok insanın sessiz kalmadığı durumlarda sen sakinliğini çok kolay koruyabiliyorsun. Olgunluğun sayesinde çevrendekiler senden hep akıl alıyor. Yapacakları bir işte de veya başlarına gelen bir olayı da ilk sana söyleyip, ne yapmaları gerektiğini soruyorlar. Kimseyle aran öyle kolay kolay bozulmuyor. Çünkü genellikle alttan alan taraf sen oluyorsun.

Sen alev emojisisin.

Sen alev emojisisin.

Sen bir yanar bir söner bir insansın. Bazen çok çabuk sinirlenmen seni bile yoruyor. Bunu durdurmak için fazla çaba gösteriyorsun. Sadece sinirlenmek anlamında değil, senin enerjinde bir parlayıp bir sönüyor. Bazen yerinde duramayan, arkadaşlarını arayıp plan üzerine plan yapan sen bazı günler geliyor ki yerinden kalkamıyorsun. Kendi başına, kafanı dinlemek istiyorsun. Çok açık sözlü birisi olman etrafını çoğu zaman kırıyor ama gerçek dostların bu huyunu çok seviyor ve onları yanlış yapmaktan sen döndürüyorsun. Senin için doğru neyse onu hiç tereddütsüz söylersin. Aşk hayatın oldukça hareketli sevdiğin insanı bulana kadar birçok ilişki denemişsin ama pek yararlı olmamış. Aşkı aramaktan vazgeçme, bulacağına eminim.

Senin emojin bu.

Senin emojin bu.

Sen hem ağlarım hem gülerim bir karaktere sahipsin. Çok duygusal bir insansın. Göz yaşın bir şey olsa da aksam diye bekliyor. Kimin başına gelirse gelsin kötü bir olay geçiren herkes için ağlayabilirsin. Genellikle bunu gizlemeyi seviyorsun.  Kimsenin olmadığı yerlerde, sessiz sessiz ağlıyorsun. Duygusallığını saklamayı iyi biliyorsun. Etrafına daha çok gülüyorsun ve seni derdin yok sanıyorlar. Oysa herkesle derdini paylaşmak sana göre değil. Gerçekten büyük bir problem haline geldiği zaman başka insanlara açıyorsun kendini. İnsanları güldürürken kendini es geçme. Kendi mutluluğun yine kendinde saklı.

O zaman dans.

O zaman dans.

Senin çılgınlığın, enerjin, mutluluğun sonsuz bir döngüye girmiş. Asla bitmiyor. Nerede müzik duysan için kıpır kıpır oluyor. İnsanları eğlendirmeyi, güldürmeyi çok iyi biliyorsun. O yüzden arkadaş gruplarının olmazsa olmazı sensin. Sen olmayınca ortam sakin oluyor, senin gelmenle neşe buluyorlar. Problemleri görmezden gelip onları dert etmiyorsun kendine. Onları yok sayıyorsun ve gerçekten bir şekilde, bir zaman sonra yok oluyorlar. Mutluluğunun sırrı kendinsin, her şeyden memnun bir halin var. 'Hayat tam da böyle yaşanır' diyorsun.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
99
71
50
19
19
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hi

Amk Serenay Sarıkaya'nın o şıkların içinde idol olma olasılığı sıfır,erkekler margot Robbie yi , kadınlar Brad Pitt yada Leonardo di caprio yu seçer

Senem Şengül

Sen bu hayatta sakin kalmak için her şeyi yapan bir insansın. Çok çabuk sinirlenmezsin ama sinirlenince de etrafında durmak tehlikeli olabilir. Kırıcı olmak,... Devamını Gör