Görüş Bildir
Haberler
TV
Duy Beni 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Duy Beni Fragman ve Son Bölüm Özeti

Duy Beni 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Duy Beni Fragman ve Son Bölüm Özeti

Elif
05.08.2022 - 13:26

7 Temmuz 2022 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Duy Beni dizisi, daha ilk bölümlerden geniş bir seyirci kitlesine sahip oldu. Star TV'in sevilen yapımları arasında yer alan dizinin en son 5.bölümü izleyicilerle buluştu. Dizinin beklenen yeni bölümü fragmanı ise yayınlandı. İşte Duy Beni dizisinin 6.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan olaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süreç film tarafından oluşturulan gençlik türündeki televizyon dizisi Duy Beni, her perşembe 20:00'da izleyicilerle buluşuyor. Dizinin başrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu gibi güçlü isimler bulunuyor. Sıra dışı hikayesiyle ön plana çıkan dizinin yeni bölümünün fragmanı ise yayınlandı.

Duy Beni 6. Bölüm Fragman

Duy Beni Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Duy Beni Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Ekim'in, diğerlerinin gerçek yüzünü göstermek için kurduğu oyun, Kanat ile fotoğrafının yayınlanmasıyla alt üst olur. Ekim, bu oyunda yenilirken, fotoğrafı gören Leyla ile de arası açılır. Kanat  ve Ekim, fotoğrafı kimin yayınlandığı bulmak için mücadele eder. Leyla ise sadece Ekim'e değil, aynı zamanda Kanat'a da öfkelidir. Melisa, fotoğrafın herkesin önünde yayınlandığını görünce Ekim'e karşı iyice dolar. Ozan, Bekir'den Ekim'in zaafını öğrenir. Ekim'i hiç tahmin edemeyeceği yerden vurmak için plan yapar.

Ekim, diğerlerini yanında hiç tahmin etmeyeceği birisini de görür. Selim ile Bahar, okuldaki hiyerarşiyle mücadele etmeye devam ederler. Fakat Bahar, kendini işe yaramaz hissedecektir. Tüm bunlardan sıyrılması için Selim ona destek çıkacaktır. Leyla, fotoğraftan sonra Kanat ile ilişkisi hakkında önemli bir karar alır. Ekim, Kanat hakkında şok edici bir bilgi öğrenir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın