Görüş Bildir
Haberler
Düşük Sistem Gereksinimli, Oynaması Zevkli 10 Oyun

Düşük Sistem Gereksinimli, Oynaması Zevkli 10 Oyun

Hami Saral
02.08.2015 - 21:59 Son Güncelleme: 03.08.2015 - 15:48

10. Hamster Ball Gold

10. Hamster Ball Gold

Konu: Topun içerisindeki Hamsterı belirtilen süre dolmadan hedefe ulaştırmak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Freedom Fighters

9. Freedom Fighters

Konu: Oyun, alternatif bir zaman diliminde geçmektedir. Buna göre II. Dünya Savaşı Sovyetler Birliği'nin Berlin'e ilk atom bombasını atmasıyla biter. Hikayeye göre Sovyetler Birliği yıkılmaz ve bütün Avrupa'yla Orta Doğu'nun büyük kısmını ele geçirir. Daha sonrasında ise Küba'ya orta menzillibalistik füzeler yerleştirir ve ABD'yi işgale başlar. Oyunda yönettiğimiz karakter ise Amerikalı Christopher Stone isimli bir musluk tamircisidir. Zamanla bir direniş örgütünün lideri olacaktır.

8. Fate

8. Fate

Konu: Warrior, Mage, Hunter isteğe bağlı birini seçip kendinize bir karakter geliştiriyorsunuz.Klasik bir RPG oyununa benziyorsa olsa da oynaması gayet eğlenceli.

7. Neighbors From Hell

7. Neighbors From Hell

Konu: Oyunda oyuncu (Woody) komşusunun evine gizlice girer ve burada bir performans sergiler. Amaç çeşitli muzipliklerle komşusu Mr. Rottweiler'ı alabildiğine kızdırabilmektir. Oyun bir televizyon şovu şeklindedir. Komuşusunun evine gizlice giren Woody, Mr. Rottweiler'e yakalanmadan evde bulduğu ekipmanlarla Mr. Rottweiler'ı kızdırmak için uğraşır ve böylece en iyi rating'i yapmaya çalışır. Ayrıca evde Mr. Rottweiler'ın köpeği ve papağanına da dikkat etmesi gerekmektedir. Bunun sonucununda başarılı olursa bir ödül kazanır.

6. Tactical Ops

6. Tactical Ops

Konu: Oyunun asıl amacı takı olabilmek.Bireysel olarak rakiplere karşı koymak oldukça zor.İster yapay zekayla ister online olarak oynanabiliyor.

5. Sensible Soccer 2006

5. Sensible Soccer 2006

Konu:1992 yılında Sensible Software adlı yazılım firması tarafından yayınlanan klasikleşmiş bir futbol oyununun modernleştirilmiş halidir.(Halk arasında koca kafa futbolu olarak bilinir)

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Cold Fear

4. Cold Fear

Konu: Dalgalar arasında güçlükle ayakta kalmaya çalışan bir gemi. Akıbeti belirsiz biçimde denizin ortasında duruyor. Yolladığı garip sinyaller ise, araştırılması gerektiğini gösteriyor. Bunun için gemiye Alpha Team yollanıyor. Onlar da gelir gelmez bir uğursuzluk olduğunu anlıyor ve maksimum dikkat kesiliyorlar. Yine de nafile, ne olduğu belirsiz varlıklar tarafından saldırıya uğruyor ve bu garip gemi içinde ruhlarını reslim ediyorlar. Garip birşeyler döndüğü ortada. Araştırmak da ana karakterimiz Tom Hansen'e yani bize kalıyor. Tüm şartlar olumsuz ve tehlikenin tam ortasındayız.

3. XIII

3. XIII

Konu:Roma rakamı ile ifade edersek XIII; oyunun adı senaryosundan kaynaklanıyor. Şu asırlarca beklediğimiz Max Payne’i hatırlarsınız, işte bu oyun tarz olarak Max Payne’e yakın olacak. Bu oyunda Max Payne’e kıyasla en büyük fark, oyunun grafik motorunda anime bir çizimde olması. Şu web sayfalarında oynadığımız flash oyunları var ya, Batman, Spiderman tarzında comic’lerden bahsediyorum. FPS şeklinde sağlam bir senaryo üstüne oturtulmuş XIII sayesinde bilgisayarımız başında bir dijital çizgi roman keyfi yaşayabileceğiz. Oyunun müzikleri ise resmi web sayfasından duyduğum kadarıyla bir hayli iyi olmuşa benziyor. Oynadığım demodan gördüğüm kadarıyla oyun içinde aynı çizgi roman dergilerindeki gibi çeşitli yazı efektleri olması; hani çizgi romanlarda karakterler ateş ettiklerinde ya da birilerini vurduklarında çıkan “bang, bla bla, huahhhh, ta ta ta” gibi efektler, karakteristik bir yazı puntosu ile efektin patladığı yerde ortaya çıkıyor.

2. New Star Soccer

2. New Star Soccer

Konu: New Star Soccer oyunu ile alışılmış takım yönetme işlerinden sıyrılıp kendi karakterimizi oluşturabiliyoruz. Oyunun diğerlerinden ayırt edici özelliği de tam olarak bu noktada başlıyor. Tamamen yarattığımız bu karaktere odaklanarak geleceğini yazmamız bizlerin elinde. İlk olarak oyuncu karakterini şekillendiriyor ve yeşil sahalara ayak basıyoruz. Yetenekleri geliştirmek için biraz zaman zamana ihtiyacınız olsa da yeni bir futbol yıldızı yaratmak için bazı zorluklara katlanmanız gerek.

1. Global Operations

1. Global Operations

Konu: Eskilerden bir oyun olmasına karşın grafikleri ve oyun içi görevleriyle güzel bir oyun. Hem teröristlerin hemde özel kuvvetlerin görevleriyle oyun 2 tarafında tadını çıkarmanıza olanak sağlıyor. Oyundaki asker tipleriylede diğer oyunlardan çok farklı. Komandosu, sağlıkçısı, ağır silahçısı, recon'u, tetikçisi ve patlayıcı uzmanı olarak ekip tamamlanıyor.

Grafik motoru açısındanda o yılların oyunlarına göre iyi bir işçilik çıkartılmış. Bu oyunu henüz oynamamış olanların mutlaka oynaması gereken bir oyun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın