Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Ünlü Şehirlerinde Eğitim Alabileceğiniz Birbirinden Eğlenceli ve Popüler 11 Bölüm

Dünyanın En Ünlü Şehirlerinde Eğitim Alabileceğiniz Birbirinden Eğlenceli ve Popüler 11 Bölüm

inartsvirtual
19.03.2021 - 10:56

Üniversite hayatı hem zorlukları hem de güzellikleriyle herkes için unutulmaz bir dönem. Onca farklı okulda, bölümde ve fakültede okumanın da kendine has farklılıkları oluyor. 

Peki, bu okullar arasında seni alanında en iyisi yapacakları öğrenmeye ne dersin? 👇

1. New York’ta Oyun Tasarımı ve Animasyon

1. New York’ta Oyun Tasarımı ve Animasyon

Dünyanın ilk 20 tasarım okulundan biri olan School of Visual Arts‘ta, dijital sanatlar alanında birçok eğitim almak mümkün.

2. New York'taki bir diğer seçenek: Tasarım

2. New York'taki bir diğer seçenek: Tasarım

Brooklyn ve Manhattan’da iki farklı kampüsü bulunan Pratt Institute, sanat okulları arasında dünyanın hep ilk 10’unda. Ama, özellikle mimarlık ve tasarım fakültelerinin çok prestijli olduğu biliniyor.

3. Liverpool'da Oyunculuk ve Sahne Sanatları

3. Liverpool'da Oyunculuk ve Sahne Sanatları

Efsanevi Beatles üyelerinden Sir Paul Mc Cartney’in kurucusu olduğu Liverpool Institute for Perfoming Arts’ta oyunculuk, tiyatro eğitimi, dans ve müzik üzerine çok ileri seviyelerde eğitim alınabiliyor.

4. Milano'da Tasarım ve Moda

4. Milano'da Tasarım ve Moda

Tasarım deyince elbette akla ilk İtalya geliyor. Önde gelen okullardan olan Istituto Europeo di Design; sdece moda değil, birçok başka tasarım alanında da oldukça başarılı bir üniversite.

5. Şikago'da Sanat, Teknoloji ve Film Yapımcılığı

5. Şikago'da Sanat, Teknoloji  ve Film Yapımcılığı

School of the Art Institute of Chicago, ülkedeki akredite edilmiş en önemli bağımsız sanat ve tasarım okullarından biri olarak öne çıkıyor. Hem profesörleri hem de mezun verdiği öğrencileriyle geçmişten bu yana alanındaki prestijini korumaya devam ediyor.

6. Roma'da Yat ve Araç Tasarımı

6. Roma'da Yat ve Araç Tasarımı

Quasar University yat tasarımı alanında muhteşem bir master programı sunuyor. İç mimarlığa benzeyen bir bölüm ancak lüks yatların içlerini tasarlamak isteyenler için daha özel bir vizyon sağlıyor.

7. Londra'da İç Mimari

7. Londra'da İç Mimari

Tasarımın başkentlerinden biri olan Londra’da University of the Arts London, Regent’s University, Goldsmiths University gibi okullarda çok iyi iç mimarlık lisans ve master programları bulunmakta. Yalnızca iç mimari alanında değil, Londra’da sanat ve tasarımın her alanında  genel olarak çok iyi okullar bulmak mümkün.

8. Madrid'de Mimarlık

8. Madrid'de Mimarlık

Madrid, dünya çapında mimarlıkta en iyi okullardan biri olan  IE University'ye ev sahipliği yapıyor.

9. Barselona'da Moda Yönetimi

9. Barselona'da Moda Yönetimi

LCI Barcelona, moda sektörü ile yakın bağlantıları ile bilinen, moda yöneticiliği konusunda çok iyi bir eğitim veren ve staj imkanları sağlayan bir okul olmasının yanı sıra geleceğiniz için güvenebileceğiniz en iyi adreslerden biri.

10. Sidney'de Yapay Zeka Mühendisliği

10. Sidney'de Yapay Zeka Mühendisliği

Torrens University Australia, IBM ve Amazon ile ortaklaşa geliştirdiği bu programda teknoloji ve sanatı harmanlayarak mükemmel kariyer fırsatları sunuyor.

11. Florida'da Dijital Sanatlar

11. Florida'da Dijital Sanatlar

Florida'daki Full Sail University; teknolojinin tüm imkanlarına sahip, vizyonda seyrettiğimiz tüm filmlerde parmağı olan ve mezunlarının dijital sanatların tüm alanlarında çok iyi iş imkanları bulduğu bir okul.

Yurtdışında sanat veya tasarım ile ilgili bir gelecek düşünüyorsanız, ihtiyacınız olan eğitim hakkında evinizden bile çıkmadan bilgi alabileceğiniz online bir fuar var: Dünyanın en prestijli sanat ve tasarım okulları, Türk öğrencileri seçmek için Inarts Virtual'da bir araya geliyor.

Yurtdışında sanat veya tasarım ile ilgili bir gelecek düşünüyorsanız, ihtiyacınız olan eğitim hakkında evinizden bile çıkmadan  bilgi alabileceğiniz online bir fuar var: Dünyanın en prestijli sanat ve tasarım okulları, Türk öğrencileri seçmek için Inarts Virtual'da bir araya geliyor.

Inarts Virtual, yurtdışında  eğitim almak isteyen öğrencileri,  dünyanın en prestijli üniversitelerinin resmi temsilcileri ile bir araya getiren online bir platform ve ücretsiz bir etkinliktir.

Tek ihtiyacınız internet bağlantısıdır. Tüm cihazlardan rahatlıkla erişim sağlanabilir: Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve cep telefonlarından giriş yapabilirsiniz. 

İlk olarak kayıt olun. Kaydınızın tamamlanmasından sonra, size kullanıcı adı ve şifrenizi hatırlatan bir e-mail gönderilecek. 

Etkinlik günlerinde (Mart 27 - 28) online platforma giriş yapın. Farklı üniversitelerin standlarını ziyaret edin. Okullar hakkında tüm yazılı bilgiyi, katalog, broşür, başvuru formlarını indirin, başvuru koşulları hakkında bilgi alın.

Temsilcilerle sohbet edin, sorularınızı sorun, görüntülü görüşme yapın. Geleceğiniz hakkında daha somut adımlar atın!