Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En güzel ve İlginç 5 Restoranı

Dünyanın En güzel ve İlginç 5 Restoranı

GEZ.GÖR.YAŞA
29.06.2014 - 14:14 Son Güncelleme: 30.06.2014 - 02:30

Basitçe sıradan bir restorana gidip sıradan bir yemeği yemek artık sizi mutlu etmiyorsa bu liste sizin için. Suları çekilmiş Zanzibar‘da bir plajda yürüyüp Kaya Restoranı‘nda yemek veya teleferikle İsviçre dağlarına çıkıp yemeğinize ulaşmak kulağa nasıl geliyor? Eğer bunlardan hoşlandıysanız okumaya devam edin.

Kaynak: Dünyanın en güzel ve ilginç 5 restoranı

5. Ithaa Deniz Altı Restoranı / Maldivler

5. Ithaa Deniz Altı Restoranı / Maldivler

Hiçbir restoran listesi bu dünyanın en meşhur deniz altı restoranı dahil edilmeden tamamlanmış sayılmaz. Ithaa Deniz Altı Restoranı dünyanın camla kaplı ilk deniz altı restoranıdır, lezzetli yemekler yerken bir akvaryumun içindeymişssiniz gibi hissedeceksiniz. The Daily Meal tarafından Avrupa yemekleri ve panoramik görüntüsü sebebiyle dünyanın en güzel restoranı seçilmiştir.

4. Soneva Kiri Ağaç Tepesi Restoranı / Tayland

4. Soneva Kiri Ağaç Tepesi Restoranı / Tayland

Tayland’da benzersiz bir yemek deneyimi yaşamak istediğinizi söyleyin alacağınız tek yanıt Soneva Kiri Tree Top Dining olacaktır. Kah Kood yağmurormanlarının ağaç tepelerinde dışarıdan devasa kuş yuvalarına benzeyen odacıklarda lezetli yemekler yiyip şarabınızı yudumlamak şüphesiz ilginç ve güzel olacaktır.

3. Alux Restoranı / Meksika

3. Alux Restoranı / Meksika

“Doğa tarafından yaratılmış muhteşem bir sahne.” Bu restoran size yer altında hiçbir yerin sunamayacağı bir yemek deneyimi sunuyor.

2. Kaya Restoranı / Zanzibar

2. Kaya Restoranı / Zanzibar

Bu küçük antika cennet parçası Zanzibar’daki Michamwi Pingwe yarımadasında yer alıyor. Yemekler gayet güzel ve içecekler lıkır lıkır gidiyor ve buna da ambians ekleniyor. İnternet sitelerinde kendilerinden şu şekilde bahsediyorlar bize yazacak bir şey bırakmayarak; “hiç bir kalem ya da fırça böyle bir güzelliği çizemez bunu sadece Doğa Ana başarabilir. Biz sadece yemeklere sevgimizi ekledik.”

1. Berggasthaus Aescher-Wildkirchli / İsviçre

1. Berggasthaus Aescher-Wildkirchli / İsviçre
www.gezgoryasa.com

İsviçre dağ macerası sizi Berggasthaus Aescher-Wildkirchli adında bir restoran ve misafir evine getirecek. 170 yaşında olan bu yer nefes kesici manzarası ve leziz yemekleriyle dünyanın en güzel restoranlarından biri konumunda. Bu büyüleyici yere ulaşmak düşündüğünüz kadar kolay değil, nasıl ulaşacağınızı maceracı ruhunuz ve araştırmacı kişiliğinize bırakıyoruz. Uğraşınıza değeceğine emin olun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın