Görüş Bildir
Haberler
Dünyaca Ünlü Yıldız Halsey Türk Çıktı!

Dünyaca Ünlü Yıldız Halsey Türk Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Halsey, 'Anne tarafından İtalyan, Macar, İrlandalı, baba tarafından ise Afrika-Amerika kökenliyim. Amerika’da yaptırdığım DNA testi sonucunda yüzde 11 Türk çıktım' diyerek hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Amerikalı şarkıcı Halsey, iki yıl önce Türk asıllı Amerikalı senaryo yazarı Alev Aydın ile tanıştı. İki sevgilinin temmuz ayında oğulları Ender Ridley dünyaya geldi. Bu yıl dedesi ile tanışması için oğlunu İstanbul'a getirdi.

Ünlü Yıldız Türk Çıktı!

Ünlü Yıldız Türk Çıktı!

Biraz Türkçe öğrendiğini söyleyen Halsey, 'Anne tarafından İtalyan, Macar, İrlandalı, baba tarafından Afrika-Amerika kökenliyim. Karışık bir kökene sahip olduğum için Amerika'da DNA testi yaptırdım, sonuç ilginçti. Testte yüzde 11 Türk çıktım' dedi. Halsey ayrıca 'Ev baklavasını da çok seviyorum.'ifadelerini kullandı.

Halsey Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Halsey Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Ashley Nicolette Frangipane  29 Eylül 1994, Edison, New Jersey doğumlu  Amerikalı şarkıcı. Sahne adı olarak hem doğup büyüdüğü yer olan eyaletinde ismini hem de isminin anagramı olan Halsey'i kullanır. Şarkı yazmaya 17 yaşında başlamıştır. 2014'te Astralwerks adlı müzik şirketi ile bir anlaşma imzalayıp ilk EP'si olan Room 93'ü çıkardı. İlk albümü olan Badlands'da Room 93'ü takip ederek 2015 yılında piyasaya sürüldü. Ocak 2021'de hamile olduğunu duyurdu ve Temmuz 14'te Türk sevgilisi Alev Aydın'dan Ender Ridley Aydın adında bir çocuğu oldu.

Bu İçerik De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın