Görüş Bildir
Haberler
Dünyaca Ünlü Türk Doktor Mehmet Öz'ün Yayınladığı Burçlara Göre Hastalıklar Rehberini Mutlaka Görmelisin!

Dünyaca Ünlü Türk Doktor Mehmet Öz'ün Yayınladığı Burçlara Göre Hastalıklar Rehberini Mutlaka Görmelisin!

kiseki
08.06.2018 - 10:43

Yüzyıllardır, burçlarımızı kişiliğimizin elementlerini daha iyi anlamak ve dış dünyayla ilişkimizi açıklamak için kullanıyoruz. Burçlar, sağlığımız hakkında bize düşündüğümüzden çok daha fazla şey sunabilir. Birçok Astrolog Vitruvian Adamı, burçların üstünde bulunduğu Zodyak şemasıyla alakadar olduğunu düşünmektedir ve bunun üzerine kimi saptamalarda bulunmuşlardır.

Doctoroz.com kaynaklı içeriği sizlerle paylaşıyoruz:

Kaynak: https://www.doctoroz.com/gallery/what...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç: Baş

Koç: Baş

İddialı ve dik başlı olan Koç Burcu, bir şey tarafından engellendiği zaman içerideki bu enerji migren, sinüs sorunları hatta çene çıkması ile ortaya çıkabilir.

Boğa: Boyun

Boğa: Boyun

Boğa Burcu maddesel dünyaya ya da tekdüze yaşama kendini çok kaptırırsa, tükenmiş ya da kapana kısılmış hissedebilir. Zodyak şemasında Vitruvian Adam'ın boynuna denk geldiği için boyun tutulması gibi rahatsızlıklar söz konusu olabilir.

İkizler: Kollar

İkizler: Kollar

En sevilen burç olan İkizler, Vitruvian Adam Diyagramı'nda kol, ön kollar ve ellere denk geliyor. Astrolog Rebecca Gordon, bu burç için 'hedefleri iletişim ve aydın beyinlerin haber taşıyıcısı olmak.' diyor. Parmak veya el ağrıları bu burç için daha sık görülen bir rahatsızlık.

Yengeç: Göğüs

Yengeç: Göğüs

Yengeçler çok duygusal olan su burçlarıdır. Vitruvian Diyagramı'nda göğüse denk gelen Yengeç Burcu mensupları, çok korumacı olduklarında ya da gerçek duygularını başkalarından sakladıklarında su toplaması, kist ya da düşük enerji gibi sağlık problemleriyle karşı karşıya kalabilirler.

Aslan: Sırt

Aslan: Sırt

Aslan Burcu olanlar liderlik vasıflarını etkili bir şekilde kullandıklarını düşündükleri zaman, göğüslerini kabartıp omuzlarını geriye yaslarlar. Fakat aksi bir durum söz konusu olduğunda sırtın üst kısmında oluşan kas gerilmesi veya kramp gibi ağrılar aslan için problem yaratabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak: Mide ve bağırsaklar

Başak: Mide ve bağırsaklar

Sindirim ya da gastreontelojik problemler çoğu Başak için ortak bir problem. Midenin durumu bir Başak için gerçeği nasıl algıladığının canlı bir metaforu olabilir.

Terazi: Sırtın alt kısmı

Terazi: Sırtın alt kısmı

Teraziler inanılmaz derecede vericilerdir ve başkalarının iyi durumda olmasıyla kendilerini iyileştirebilirler. Bu diğer tarafa olan eğilim, teraziler için bel ağrılarını bir yerde tetikleyecek olabilen bir şey olabilir. Astrolog Rebecca Gordon bunu 'Kendileriyle ilgilenemeyip, dik duramamalarından kaynaklanan bir sıkıntı.' diyerek açıklıyor.

Akrep: Kuyruk sokumu

Akrep: Kuyruk sokumu

Akrepler çok sevgi doludurlar fakat kimi zaman eski ilişkilerin stresini ve üzüntüsünü üstlerinden atamazlar. Vitruvian Adam Diyagramı'nda Akrep'in yeri kuyruk sokumudur ve bu yeniden doğuş ve yeniden canlanma anlamlarına gelir.

Yay: Dengenin merkezi

Yay: Dengenin merkezi

Astrolojide Yay, belden aşağısı at olan insan olarak karşımıza çıkmaktadır. Kalçalar dengenin merkezi olmasından dolayı astrologlar Yay Burcu'nun siyatik hastalığından veya sarkık ya da fazla sıkı kalçalardan muzdarip olabileceklerini düşünüyorlar.

Oğlak: Dizler

Oğlak: Dizler

Oğlaklar çok kararlı bireylerdir. Eğer kafasında yapmak istediği bir şey varsa, bir Oğlak'ı zirveden kimse vazgeçiremez. Sorumluluk sahibi ve hedef odaklı olmalarının yanında, çok çalışmaya ve çok fazla sorumluluk almaya meyillidirler. Dizlerinde halsizlik ya da karıncalanmalar hissetmeleri olağandır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova: Ayak bilekleri

Kova: Ayak bilekleri

Çoğu Kova bireyselliği çok ciddiye alır. Kova burcu Vitruvian Adam Diyagramı'nda ayak bileklerinde yer almaktadır. Eğer içinizdeki Kova iyi hissetmiyorsa, ayak bilekleriniz size biraz çektirebilir.

Balık: Ayaklar

Balık: Ayaklar

Balıklar yaratıcı ve sıra dışı olmalarıyla ünlüdürler. Zodyak şemasının son burcu olan Balık Burcu Vitruvian Adam'ın ayaklarında yer alır. Ruh ve beden arasındaki dengeyi sağladıklarına inanılır. Bu denge kurulamadığı zaman bilin ki, balık burcunun ayakları çok ağrımaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
45
14
11
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?