Görüş Bildir
Haberler
12 Burçtan Hangisi, Nasıl Anne Olur? Annelerin Okuyup 'Aynı Ben' Diyeceği Burç Özellikleri! 👸

etiket 12 Burçtan Hangisi, Nasıl Anne Olur? Annelerin Okuyup 'Aynı Ben' Diyeceği Burç Özellikleri! 👸

Burçlar hayatın her noktasında olduğu gibi, aile ilişkilerinde de etkisini gösterir. Bakalım annelerimiz burçlarına göre hangi özellikleri gösteriyor!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/kristatorres...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç

1. Koç

Koç burcunda doğan annelerin kendilerine olan güveni ve bağımsızlığı dışarıdan kolayca görülebilir. Çocuklarını tabii ki severler ve fakat kişisel kimliklerinden asla ödün vermezler. 

Tek başına vakit geçirmelerinin, hem daha iyi bir anne olmak hem de enerji toplamak için ne kadar önemli olduğunu bilirler. Söz konusu çocukları için daha iyi bir dünya yaratmaksa, Koç burcu anneler azimleri sayesinde tuttuklarını koparırlar. Kimi zaman aşırı rekabetçi ve fazla karamsar davrandıkları da olur.

2. Boğa

2. Boğa

Boğa burcu anneleri istikrarlılık ve netliğiyle bilinir. Boğa burcunda doğan annelerin çocukları gün içinde neler yapmaları gerektiğini çok iyi bilir. Anneleri onlar için özel programlar yapmakta oldukça aktiflerdir.

Boğa annelerinin programlı ve istikrarlı oluşu; çocuklarının kendilerini güvende hissetmesini sağlar. Öte yandan dikkat etmezlerse, fazla materyalist davranıp çocuklarını şımartabilirler.

3. İkizler

3. İkizler

İkizler burcunda doğan annelerin içindeki o gençlik enerjisi hemen fark edilir. Dünya karşısında küçük bir çocuk gibi meraklı olurlar. Sahip oldukları bu merak duygusu sayesinde kendilerini geliştirip sürekli ilerleme kaydederler. Son trendleri keşfetmeye bayılanİkizler anneleri çocuklarını daima yaratıcı ve orijinal olmaları için cesaretlendirirler.

İkizler burcu annelerinin kimi zaman ortaya çıkan çelişkileri ve kararsızlıkları olabilir. Sınırları belirlerken, çocukları karşısında kafa karıştıcı davranabilirler.

4. Yengeç

4. Yengeç

Yengeç burcunda doğmuş anneler, annelik içgüdüleriyle meşhurdur. Yengeçler doğuştan anne şefkatine sahiptir. Anne olmayı her yönüyle severler ve kendilerini çocuklarına adadıklarını görebilirsiniz. Yengeç burcundaki annelerin ürkek göründüğüne bakmayın; çocukları için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. 

Yengeç burcu anneler zaman zaman aşırı korumacı davranabilir ve çok duygusal olabilirler. Bu da Yengeçliğin şanındandır! Çünkü Yengeçler için aile her şeydir ve bunu hiç çekinmeden gösterirler.

5. Aslan

5. Aslan

Aslan burcu anneler şen şakrak doğalarıyla bilinirler. Oyuncu yapıları ve yaratıcılıklarıyla çocuklarına yol gösterirler. Her an onlarla birlikte eğlenmeye hazırlardır. Aslan burcunda doğan anneler çoğu zaman aktif davranır ve daima çocuklarının hayatına dahil olurlar.

Kimi zaman ben-merkezci ve aşırı heyecanlı oldukları doğrudur. Zodyak'ın en enerjik anneleri Aslan burcundan çıkar. Gösterişli doğaları, sevgi dolu kalpleri ve eğlenceli yapılarıyla göze çarparlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak

6. Başak

Başak anneleri düzenli ve programlı hareket eder, böylece çocuklarının güvende hissetmesini sağlarlar. Başak burcu anneler beslenme ve sağlık konularında fazlasıyla hassas davranırlar. Her daim son haberlere hakim olur ve mümkün olanın en iyisini yapmak için çaba gösterirler.

Kılı kırk yaran detaycı yapıları nedeniyle bazen biraz fazla yargılayıcı davrandıkları da olur.

7. Terazi

7. Terazi

Terazi burcunda doğan anneler doğuştan dengeleme özelliğine sahiptir. Adalet duyguları gelişmiştir ve sabırlı olmalarıyla bilinirler. Terazi anneleri çocuklarına sanat ve kültür aşkını aşılayan en yaratıcı annelerdendir. Yürüyüşe çıkıp çiçekleri koklayan yani hayatın tadını çıkarmayı bilen anneler çoğu zaman Terazi burcu kadınlardan çıkar. 

Kimi zaman farkında olmadan biraz kibirli davrandıklarını görebilirsiniz. Hep daha iyisini istiyorlar diye onları suçlayamayız, öyle değil mi?

8. Akrep

8. Akrep

Manevi yönü oldukça kuvvetli olan Akrep anneleri için hükûmet gibi kadın benzetmesi yerinde olacaktır. Akrep burcu anneler söz konusu çocuklarıysa, standartlarını ve beklentilerini yüksek tutarlar. Onlar için aile her şeyden önce gelir. Akrep annelerinin dayanıklılığı çocukları için harika bir örnek olacaktır.

Akrepler çevresindeki insanları sürekli kontrol altında tutmaya çalışıp biraz abartabilirler. Akrep anneleri; adeta bir başkomutandır desek abartmış olur muyuz?

9. Yay

9. Yay

Yay anneleri bilgece davranışları ve maceraperestlikleriyle bilinirler. Çocuklarına farklı düşünceler, tecrübeler ve kültürler sunarlar. Yayl burcunda doğan anneler özgür ruhlu annelerdir.

Spontane yaşadıkları zaman, çocuklarına da öğretici ve eğlenceli maceralar sunarlar.  Yay burcu annelerin çocukları, bazen belli bir düzene ya da programa ayak uydurmak istemeyebilirler.

10. Oğlak

10. Oğlak

Yuvayı dişi kuş yapar sözü Oğlak anneleri için söylenmiş gibidir. Her şeyi bir arada tutan kişi onlardır ve çocuklarına en iyi şartları sağlamak için çok sıkı çalışırlar. Oğlak burcunda doğan anneler çocuklarına güçlü bir sorumluluk duygusu aşılarlar ve sınırları net şekilde belli ederler. 

Oğlak burcu anneler, kurdukları aile için çok sağlam temeller atarlar. Finansal güvence de Oğlak burcu annelerden sorulur. Kimi zaman çok endişeli olabilir ve bazı durumları gereğinden fazla ciddiye alabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova

11. Kova

Kova burcu anneler her daim genç ve özgür ruhlu olmasıyla bilinir. Kovalar açık görüşlü annelerdir. En son çıkan kitapları, vizyondaki filmleri ve müzikteki yenilikleri her daim takip ederler. Zamane gençlerinin dilinden anlayan annelerdir onlar.

Bazen fevri davrandıklarını ya da dalgın olduklarını görebilirsiniz. Çocuklarına tıpkı birer yetişkinlermiş gibi davranırken, bazı sınırları belirlemek onlar için zaman alabilir.

12. Balık

12. Balık

Balıkların altın kalpli olduğunu bilmeyen yoktur, onlar anne şefkatine doğuştan sahiptir. Balık burcundaki anneler daima çok koruyucu ve sevgi dolu olmalarıyla bilinirler. Balık annelerinin pasif agresif olduğu anlara şahit olabilirsiniz çünkü her zaman doğrudan iletişim kurmazlar.

Balık burcu kadınlar narin bir çiçek gibi görünseler de, söz konusu çocuklarıysa kaya gibi güçlü olurlar. Anlayacağınız; hiç kimse onların sevdiklerine bulaşamaz.

Canım annelerimiz ya... 😍😪

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
583
387
123
44
26
22
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

nasıl anne olduğunuz ya da anneninizin nasıl bi anne olduğu doğum haritasından belli olur, ayrıyeten çocuğunuzun fiziksel özelliklerinin ve karakterinin nası... Devamını Gör

unnecessary889

Burçlara inamıyorum. şansımı deneyip bakıyım şu tabumu yıkıyım dedim başak burcunun yine titizliğinden bahsediyor kardeşim titiz değilim 1-2 başak burcu titi... Devamını Gör

verita

Başaklar burçtan anlamayan insanlar için titizdir fakat aslında olan düzenlidirler.

Medine Özcan

Yüzeysel, alışılagelmiş burç yorumları. Pehh..