Görüş Bildir
Haberler
Dünyaca Ünlü Makyaj Artistlerinden Çok İşinize Yarayacak 10 İpucu

Dünyaca Ünlü Makyaj Artistlerinden Çok İşinize Yarayacak 10 İpucu

sansevieria
01.08.2022 - 12:33

Doğru makyaj için birçok teknik bulunuyor. Makyaj yaparken püf noktalarına ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz. Dünyaca ünlü makyaj artistlerinin ipuçları için içeriğimize buyurun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk tüyo takma kirpiklerle ilgili...

Takma kirpikleri makyajlarında kullanmayan neredeyse kalmadı. Kullanırken yapılan hata ise takma kirpikleri tam kullanmak. Takma kirpikleri küçük küçük keserek kullanmayı deneyin!

2. Rujunuzu pürüzsüz hale getirecek bir tüyo...

Rujunuzu sürdükten sonra pürüzsüz bir görünüm elde etmek istiyorsanız bu tüyoya kulak kabartın! Dudaklarınıza önce peeling yaparak istediğiniz pürüzsüz dudaklara kavuşabilirsiniz.

3. Süngerlere elveda...

Bir başka önemli tüyo süngeri bırakmak. Size hiç masraf çıkarmayacak bu öneriye göre fondöten kullanırken sünger yerine elleri kullanmak daha doğal durmasına yardımcı oluyor.

4. Fondötenle ilgili bir ipucu daha...

Fondöten renginizi bir türlü tutturamıyorsanız bunun çok kolay bir yolu var. Fondöten renginiz için boynunuza veya yüzünüze bakmak yerine göğsünüze bakın!

5. Kaşlarını dolgunlaştırmak isteyenler için...

Bu ipucumuz kaşlarının olduğundan daha dolgun görünmesini isteyenler için! Dolgun kaşlar istiyorsanız kaşlarınızı çıkış yönünün tersi yönde boyayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu öneri allığı fazla kaçıranlara özel...

Allığınızı gereğinden fazla sürdüğünüzü düşünüyorsanız çözüm basit. Yanaklarınıza hafif bir fondöten sürerek ışıltılı bir görünüm elde edebilirsiniz.

7. Göz kaleminizi rahatça sürmek için ihtiyacınız olan şey çakmak...

7. Göz kaleminizi rahatça sürmek için ihtiyacınız olan şey çakmak...

Göz kalemini sürmek bazen çok zorlu olabiliyor. Bunun kolay yolu ise kalemin ucunu yakmak.

8. Lip balmlar sadece dudaklar için değil.

Lip balmların sadece dudaklar için olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Lip balmlarınızı highlighter olarak kullanarak aradığınız ışıltıyı yakalayabilirsiniz.

9. Gözlerden devam edelim...

Göz farınızın daha canlı olmasını istiyorsanız beyaz göz kalemi ile göz kapağınızı iyice boyayın, üzerine göz farınızı sürün ve etkisini görün!

10. Maskara sürerken hep taşıranlar için...

Maskaranızı uygularken hep taşıranlardansanız bir kaşık alın ve göz kapağınızın üstüne yerleştirin. Kalıntısız bir makyaj yapmanın keyfine varın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
38
28
7
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın