Görüş Bildir
Haberler
Dünya’nın Düz Olduğunu İddia Edince Astronotların Cevabıyla ‘Uzaya Gönderilen’ Rapçinin Dramı!

etiket Dünya’nın Düz Olduğunu İddia Edince Astronotların Cevabıyla ‘Uzaya Gönderilen’ Rapçinin Dramı!

ilgilili
11.10.2017 - 14:44

Dünya hakkındaki tartışmaları herkes billiyor. Yine de bilmeyenler için kısaca anlatalım. Bir tarafta Dünya'nın düz olduğunu savunan kesim varken diğer tarafta tam aksini savunan yani Dünya'nın yuvarlak olduğunu savunanlar var. Bilim adamları çoğu zaman ayrımlar yaşıyor ama hiç bu kadar çekişmeli olmamıştı. 

Gelin hep birlikte Iflscience'den derlediğimiz içerikte Dünya'nın düz olduğunu savunan B.o.B. üyelerinin Twitter üzerinden ne yaptığına bakalım!

Kaynak: http://www.iflscience.com/space/nasa-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen hafta, rapçi B.o.B. yatırım için bir proje gerçekleştiriyor. Projenin amacı ise; uydu göndererek Dünya'nın düz olduğunu kanıtlamak. Uzaydan uydu ile Dünya'nın fotoğrafı çekilecek ve haritada gözüktüğü gibi çıkacağını savunuyor.

Çoğu fotoğraf Dünya'nın küre şeklinde olduğunu gösteriyor fakat B.o.B. üyelerinin fikirlerini hiçbir şekilde değiştiremiyor. "Fotoğrafta şehir arkamda yaklaşık 16 Mil uzaklıkta. Eğrilik nerede? Lütfen biri açıklasın!"

NASA Astronotları da devreye giriyor: İlk olarak Terry Virts birkaç defa Dünya üzerinde tur atmış bir bilim adamı olarak söylediği şey: "B.o.B.'ların paralarını kurtarıyorum. Etrafında uçtum Dünya yuvarlaktır!

Ay'a ayak basan ikinci adam Buzz Aldrin diyor ki: "Ben de uçtum. Yörünge içinde ay, yıldız ve gezegenler etrafında dönüyor."

Scott Kelly'nin ise B.o.B.'a tavsiyesi var: Bu video Dünya'nın yuvarlak olduğuna kanıttır. Eğer 35 saniye videoyu izleyebilirsen Dünya'nın yuvarlak olduğunu görebilirsin ve "GoFundMe" hesabındaki 20.000$ bağışı kurtarabilirsin."

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya'nın etrafında uçan diğer insanlar da bu akıma katılıyor. Andy ise şunu söylüyor: "Dünya'nın yarısını gezdim ve Dünya yuvarlak. İlk olarak ufukta bulutların tepelerini görebilirsin."

Tüm kanıtlar B.o.B. üyelerini ikna etti mi peki? Tabii ki hayır! Yaklaşmadı bile. B.o.B da şöyle diyor: "İnsanlar bir şeyleri gizlemek istediklerinde senin cesaretini kırarlar."

İnsanlar bundan hiç etkilenmedi. "Bu kesinlikle doğru! Sobaya dokunma, çok sıcak! Aaa, demek altınları orada saklıyorsun:))))"

Sorarken utanıyoruz ama sizce hangisi? 😅

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
450
60
43
26
20
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Star Güzel

Ahahahah anket sonucu. Herkes mi trol:D

B. Barnes

Gıcıklığına mı yoksa sizi de NASA uzaya götürür diye Düz Dediniz? Garip

Işık İzi Fatih

Dünya düzdür .Aslında uzay yuvarlak.