Görüş Bildir
Haberler
Dudak Uçuklatan Oyun Fiyatları Karşısında İmdadımıza Yetişen, Oynaması Ücretsiz 13 PC Oyunu

Dudak Uçuklatan Oyun Fiyatları Karşısında İmdadımıza Yetişen, Oynaması Ücretsiz 13 PC Oyunu

Oyun fiyatları öyle seviyelere gelmeye başladı ki birazcık eğlenmek için oyun almak istediğimizde bu eğlenceden ziyade bir stres kaynağı oluyor. Bizler de PC oyuncularının derdine derman olacak, her telden 13 ücretsiz video oyununu derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Warframe

İlk çıkışını 2013 yılında gerçekleştirmiş olan Warframe o tarihten bu yana sürekli güncellenerek oyuncuların karşısına hep yepyeni içerikler ile çıktı. Oyuncu topluluğu ile iletişimin ve memnuniyet sağlamanın kitabını yazmış olan geliştirici ekip hala pek çok yeniliği oyunculara ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Üstelik oyun grafikleri ile de göz kamaştıran cinsten.

2. Rocket League

2015 yılında piyasaya sürülen ve geçtiğimiz yıl itibariyle ücretsiz olan Rocket League çıkışından bu yana büyük bir başarı yakalamış durumda. Arabalarla oynanan bir futbol oyunu olarak basitçe tanımlayabileceğimiz yapımın vadettiği eğlence çok büyük.

3. StarCraft II

4. Call of Duty: Warzone

4. Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone ile kendimizi tam manasıyla bir ölüm kalım savaşının içinde buluyoruz. Son yılların gözdesi battle royale türünün en başarılı örneklerinden olan yapım sürekli güncel tutulan içeriği, oynanış yapısı ve görselliği ile de dikkat çekiyor.

5. Destiny 2

5. Destiny 2

Aksiyon dolu FPS oyunlarını seviyorsanız Destiny 2 tüm beklentilerinizi karşılayacak cinsten. Titan, Warlock ve Hunter sınıflarından dilediğinizi seçerek maceranın tam ortasına kendinizi atın ancak dikkatli olmanızda fayda var, zira Destiny 2'nin dünyasında takım olarak yapacağınız işbirliği de önemli bir yer kaplıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Team Fortress 2

O yılların eskitemediği bir efsane! Valve tarafından geliştirilen yapım çıkışının üzerinden geçen 14 koca yıla rağmen hala Steam'in en çok oynanan oyunları arasında kendine yer bulmayı başarıyor. Kendinden çok daha genç oyunlara taş çıkartan Team Fortress 2 kendine has grafikleri ve mizahi ögeleri ile de hala oynamadıysanız kesinlikle şans vermeniz gereken yapımlardan.

7. Valorant

Riot Games'in henüz geçtiğimiz yıl oyuncularla buluşmuş olan FPS türündeki oyunu Valorant oyun dünyasında tozu dumana katmış durumda. Kendine has yetenekleri olan ajanları ve farklı oynanış elementleri ile öne çıkan Valorant adından daha uzun yıllar söz ettirmeye devam edecek gibi görünüyor.

8. Brawlhalla

8. Brawlhalla

Sevimli mi sevimli grafikleri ile dikkat çeken iki boyutlu bir  dövüş oyunu olan Brawlhalla pek çok tanıdık karakteri de arenasına dövüşçü olarak konuk ediyor. Biz oyunculara ise bu sevimli ücretsiz oyunu oynamak kalıyor.

9. Apex Legends

Bireysellikten ziyade takım oyununun önemli olduğu bir oynanış mantığı ile öne çıkan Apex Legends bunu eğlenceli mekanikler, farklı etkinlikler ve birbirinden farklı karakterler ile harmanlayarak ortaya mükemmel bir birleşim çıkartıyor. Birbirinin kopyası battle royale oyunlarından sıkılanlar için Apex Legends harika bir ücretsiz alternatif.

10. Path of Exile

10. Path of Exile

Hack&Slash türünün başarılı bir örneği olan Path of Exile damakta bariz bir biçimde Diablo serisi ile benzer bir tat bırakıyor. Oyuncuya geniş bir yetenek ağacı da sunan yapımda karakterinizi dilediğiniz oynanış stiline doğru yönlendirmek sizin elinizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Genshin Impact

Geçtiğimiz yılın oyun dünyası açısından en büyük sürprizlerinden olan Genshin Impact birbirinden farklı yeteneklere sahip oynanabilir bir çok karakteri, sürükleyici hikayesi, etkileyici ve kendine has görselliği ile dikkat çekiyor. Başına oturduktan sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınıza garanti veriyoruz.

12. Fortnite

Muhtemelen anlatmamıza gerek bile yok, ancak yine de kısaca bahsetmek gerekirse Fortnite battle royale türünün en başarılı ve meşhur oyunlarından. Onu rakiplerinden ayıran unsurların başında ise inşa mekanikleri geliyor. Bunun yanı sıra sürekli güncel tutulan yapısı ve oyun içi etkinlikleri de ona bir şans vermek için yeterli sebepler.

13. Fallout Shelter

Oyun dünyasının efsane serilerinden Fallout ile aynı kökleri paylaşan Fallout Shelter'da adından da anlaşılabileceği üzere bir sığınağı yönetmemiz gerekiyor. Sığınak sakinlerinin ihtiyaçlarından tutun da çeşitli tehlikelere karşı bu yerleşimi korumaya kadar her şeyin sizden sorulduğu oyunda planlama yeteneği hayati bir önem taşıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
23
11
10
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TİRYAKİ

ı love crack