Görüş Bildir
Haberler
Dropbox'ta Kapasite Arttı

Dropbox'ta Kapasite Arttı

Batuhan
29.08.2014 - 13:50

Dropbox'ta Kapasite Arttı

Popüler bulut depolama servisi Dropbox, Pro paketinin kapasitesini artırdı. Daha önce 100 GB olan kapasite 1 TB'a yükseltildi.

Dosyaları internet üzerinde bir sunucuda saklamayı sağlayan bulut bilişim servisleri arasında en çok tercih edilen seçeneklerden biri olan Dropbox, Pro paketindeki depolama kapasitesini 100 GB'tan 1 TB'a yükseltti. Paketin aylık fiyatı 9.99 dolar ve yıllık fiyatı ise 99 dolar olarak aynen kaldı. Mevcut kullanıcıların Pro paketlerinin kapasitesi de 1 TB'a çıkarıldı.

Dropbox aynı zamanda Pro paketine Remote Wipe ve bazı güvenlik özellikleri de ekledi. Remote Wipe adı verilen yeni özellik yardımı ile yetkisi alınan bir cihazdaki eşleştirilmiş dökümanlar uzaktan silinebiliecek.

Pro paketine yeni eklenen bir diğer özellik ise paylaşılan döküman linklerine şifre verebilme oldu. Ayrıca paylaşılan döküman linkleri için son kullanım tarihi de belirlenebiliecek.

3 farklı paket var

Dropbox'ın temelde 3 farklı paketi bulunuyor: Ücretsiz olan Basic paketinde 2 GB depolama kapasitesi bulunuyor. Pro paketinde ise 1 TB seçeneği mevcut. Business paketi ise kurumsal şirketler için geliştirilmiş ve her bir kullanıcı için 1 TB'dan başlayan paketler yer alıyor.

Kaynak: Dropbox

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/dropbox...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0