Görüş Bildir
Haberler
TV
Dr. Nowzaradan Sayesinde 200 Kilo Veren "Ağır Yaşamlar"ın Geçirdiği Değişime İnanamayacaksınız!

Dr. Nowzaradan Sayesinde 200 Kilo Veren "Ağır Yaşamlar"ın Geçirdiği Değişime İnanamayacaksınız!

19.11.2022 - 18:10

TLC'nin sevilen programı Ağır Yaşamlar'ı duymayanınız yok diye düşünüyoruz. Dr. Nowzaradan'ın obezite problemi yaşayan hastalarının zayıflama serüveninin anlatıldığı program, her bölümde hem fiziksel hem psikolojik mücadeleyi gözler önüne seriyor. Sağlıklı bir hayata 'Merhaba!' demek isteyenlerin hayal ettiği kiloya kavuşmalarına yardımcı olan Dr. Nowzaradan'ın hastalarının son hâllerini inceliyoruz. İşte Ağır Yaşamlar'ın muhteşem değişimleri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Laura Perez

Laura Perez

Fazla kilolarından şikâyetçi olan 245 kilo ağırlığındaki Laura Perez, 47 yaşında ve evli bir kadın. Geçirdiği mide ameliyatının ardından kısa süre içinde tam 136 kilo vererek 109 kiloya düşen Laura, hâlâ fazla kiloları olduğunu düşünüyor ve kilo vermek için sıkı bir diyet yapıyor. Zayıfladıktan sonra kocasının kendini çok kıskandığını belirten Laura, artık kendini bir 'kadın' gibi hissettiğini söylüyor.

Chuck Turner

Chuck Turner

Kamyon şoförü olarak çalışan Chuck Turner, artan kiloları yüzünden fiziksel kabiliyetlerini yitirdi ve işini yapamaz oldu. Para kazanamadığı için 2014 yılında Ağır Yaşamlar'a katılan Turner, 314 kiloyken 196 kilo birden verdi. Şimdilerde işinin başında olan Chuck, eşinden boşandı. Öz güveninin yerine geldiğini söyleyen Turner, ikinci kez yuva kurmak istiyor.

Zsalynn Whitworth

Zsalynn Whitworth

Tam 272 kilo ağırlığında olan Zsalynn Whitworth, mide ameliyatından sonra 136 kiloya düştü. Sarkan derilerini aldırdıktan sonra 23 kilo daha verdi. Artık bedeni ile barıştığını söyleyen genç kadını bu zorlu mücadelede en çok yaralayan şey, kocasının yeni hâlini beğenmemesi ve ondan boşanması olmuş.

Charity Pierce

Charity Pierce

Charity Pierce, 352 kilo ile Ağır Yaşamlar programına katıldı. Mide ameliyatının ardından hızla kilo veren Charity, sarkan derilerini aldırınca 17 kilo daha verdi. Toplamda ise 226 kilodan kurtuldu. Şimdilerde ise sosyal medya hesabından kilolu insanlara yol gösterip öncülük etmeye ve zayıflama serüvenini paylaşarak obeziteyle savaşanlara ilham olmaya çalışıyor.

Paula Jones

Paula Jones

Ağır Yaşamlar'a 2015 yılında katılan Paula Jones, 241 kiloydu. Öleceğini ve çocuklarını yalnız bir hayata mahkum edeceğini düşünen genç kadın zayıflamaya karar verdi ve tam tamına 122 kilodan kurtuldu. Şimdilerde Paula sağlıklı beslenmeye özen gösteriyor ve spor yapmayı ihmal etmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Brittani Fulfer

Brittani Fulfer

Brittani Fulfer'ın Ağır Yaşamlar'a katılma nedeni diğer insanlardan farklı. Kilo vermeyi istemesindeki amaç, fazla kilolarının cinsel yaşamını etkilemesiydi. Kocasıyla gerçek manada karı-koca ilişkisi kuramayan kadın, bu durumu değiştirmek istedi. Eşiyle uzaklaştıklarını belirten Brittani, 274 kilodan 123 kiloya düşmeyi başardı. Şimdilerde evliliğinde her şeyin yolunda olduğunu söyleyen genç kadın, hâlinden oldukça memnun.

Ashley Dunn-Bratcher

Ashley Dunn-Bratcher

Ashley, Ağır Yaşamlar'a katıldığı zaman 318 kiloydu. Tam tamına 115 kilo veren genç kadın, evli ve bir oğlu var. Şimdiye kadar gerçekleştirdiği en zor şeyin kilo vermek olduğunu söyleyen Ashley, neyse ki çıktığı bu yolda başarılı oldu. Sıkı bir çalışmanın meyvesini yediğini düşünen genç kadın, geçirdiği değişimden oldukça memnun.

Donald Shelton

Donald Shelton

Baypas ameliyatının ardından Gilliam-Bare Sendromu teşhisi konulan Donald Shelton, 306 kiloya kadar ulaştı. Bu sendrom nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkûm olan genç adam, sağlıklı bir yaşama kavuşmakta kararlıydı. Bu yüzden Dr. Nowzaradan'ın kapısını çaldı ve zayıflama serüveni başarı ile sonuçlandı.

Melissa D. Morris

Melissa D. Morris

Melissa D. Morris, 296 kilo ile programa katıldı. Çocuk sahibi olmak istediğini ancak fazla kilolarından ötürü hamile kalamadığını söyleyen genç kadın, 70 kiloya kadar düştü. 226 kilo veren Melissa, zayıfladıktan sonra iki çocuk sahibi oldu. Genç kadın şimdilerde çok mutlu ve hayal ettiği yaşamı sürdüğünü söylüyor.

Amber Rachdi

Amber Rachdi

2015 yılında Ağır Yaşamlar'a katılan Amber, 299 kilo ile başladığı zayıflama serüvenini 118 kiloda noktaladı. Amber, mutluluğunu şu sözler ile dile getirdi: 'Önceden babamın arabasına binerken çok zorluk çekerdim. Altıma tabure koyarlardı. Şimdi o günleri arkamda bıraktığım için çok mutluyum. Sanki aradan yüzyıllar geçmiş gibi hissediyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Christina Phillips

Christina Phillips

İşte karşınızda Ağır Yaşamlar'ın rekortmeni olarak bilinen Christina Phillips! 2014 yılında Ağır Yaşamlar'a katılan genç kadın 321 kilo ile başladığı zayıflama yolculuğunda 229 kilo vererek 83 kiloya kadar düştü. Christina bu zorlu maratonu şöyle ifade ediyor: 'Önceden iki adım atınca bile öleceğim hissine kapılırdım. Şimdi yaptığım en ufak şey bile mutluluk veriyor. Araba sürebildiğim ve yeğenimi parka götürebildiğim için çok mutluyum.'

Ağır Yaşamlar'a dâhil olan bu cesur kişiler hayal ettikleri hedefe ulaşmış görünüyor. Umarız başardıkları bu zorlu yolculuk, herkese ilham olur.

Ağır Yaşamlar'a dâhil olan bu cesur kişiler hayal ettikleri hedefe ulaşmış görünüyor. Umarız başardıkları bu zorlu yolculuk, herkese ilham olur.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
16
13
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bari isimleri doğru yazsaydınız. Kopyala yapıştırı bile yapamamışsınız

Uygar Aytun

Kristinanın olayını anlayan varsa bi yeşillendirsin bakam.

ece talyanoğlu

o donald shelton(o isin altında da kadın resmi var zaten) kopyala yapıştır yaptıklatı için çoğu ismi karışık yazmışlar başka bi olayı yok

ece talyanoğlu

brittani fulfer nihayet bir gerçeği netleştirmiş