Görüş Bildir
Haberler
Down Sendromunun Farkındayız: Fotoğrafçı Julie Willson'dan Yürek Isıtan Fotoğraflar

etiket Down Sendromunun Farkındayız: Fotoğrafçı Julie Willson'dan Yürek Isıtan Fotoğraflar

müstesna
10.11.2015 - 11:24

Çocuğunun Down sendromlu olacağını öğrenen çoğu anne baba büyük bir korkuya kapılır. Bu utanç verici durumu değiştirmek isteyen fotoğrafçı Julie Willson ise ebeveynleri, çektiği fotoğraflar sayesinde yeniden düşünmeye sevk edecek.

Down sendromu farkındalığı ile yakından ilgilenmesinin özel bir sebebi olan Willson'ın aynı durumda olan kız kardeşi 4 yıl önce kalp yetmezliği sonucu hayata veda etmiş.

Fakat Julie Willson bu yıl Down sendromlu çocukların fotoğraflarından oluşan projesinde, 7 yaşından sonra yaşamayacağı düşünülse de 35 yaşına kadar onlarla olan kız kardeşinin acısını harika fotoğraflara dönüştürüyor.

Kaynak: http://aplus.com/a/down-syndrome-chil...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

''Fotoğraf çekiminin sebebi Down sendromunun olumlu yanlarını gösterip farkındalığı arttırmak.''

3.

3.

4.

4.
İçeriğin Devamı Aşağıda

''Dina, Down sendromlu doğdu ve hakikatten tanıdığım en mutlu insanlardan biriydi. Beklenenin iki katından da fazla yaşadı ve bu ailemiz için en büyük bir lütufdu.''

5.

5.

Julie Willson çektiği yürek ısıtan bu fotoğrafların, özel eğitime ihtiyacı olan çocukların ailelerinin de yüreğine biraz olsun su serpmeyi umuyor.

''En başta korkutucu olabilir fakat çocuklarının Down sendromlu olacağını öğrenirlerse, bu çocuğun kendileri için büyük bir armağan ve neşe kaynağı olacağını bilmelerini istiyorum.''

6.

6.

7. Minnoşlar :)

7. Minnoşlar :)
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
351
280
8
5
5
3
0