Görüş Bildir

Cinsel ilişki iddiaları nedeniyle çalkalanan Alaşehir Devlet Hastanesi'nde bu defa da köpük partisi yaptılar. Doktor ve hemşirelerin yaptığı köpük partisine soruşturma başlatıldı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hastanenin yoğun servisinde çekildiği öğrenilen görüntüler bazı hastane çalışanlarının birbirlerinin üzerine köpük sıkarak eğlendiği görülüyor.

Hastanenin yoğun servisinde çekildiği öğrenilen görüntüler bazı hastane çalışanlarının birbirlerinin üzerine köpük sıkarak eğlendiği görülüyor.

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, görüntüler ile ilgili soruşturma açıldığını belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Müdürlüğümüze bağlı Alaşehir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan haber ve iddialar ile ilgili olarak açıklama yapmaya ihtiyaç duyulmuştur. Müdürlüğümüzce ilgili Varan-1, Varan-2, Varan-3 adlı videolar hakkında 06 Kasım 2019 tarihi itibariyle haberdar olunmuş olup aynı gün içerisinde haklarında idari işlemler başlatılarak soruşturma açılmıştır. İlgili kişiler il içerisinde geçici olarak diğer sağlık kurumlarımıza görevlendirilmişlerdir.

Kaynak: CNN Türk

İşte o köpük partisi görüntüleri:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
112
56
19
12
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Tmm her şey libido dan kaynaklıda ne var bunda. Köpük partisi görmemişler ufak bir şakalaşmayı ne kadar büyütmüş. İş yoksa bırakın sevişsinler millet otomat ... Devamını Gör

Metin Akalp

"Doktur beycimle akşam akşam delirmeler."

Utandım. Yoğun bakımın ciddiyeti niye anlaşılamıyor o kapının hemen dışında canını zor idame ettiren insanlar varken görev başında bu nasıl lakaytlık. Ya o a... Devamını Gör