Görüş Bildir
Haberler
Doğum Günleri Şerefine, Balık Burcunun Hatırlanmaya Değer 10 Muhteşem Özelliği!

etiket Doğum Günleri Şerefine, Balık Burcunun Hatırlanmaya Değer 10 Muhteşem Özelliği!

Hazır Balık burçlarının zamanı gelmişken size onların çok kıymetli özelliklerinden söz etmek isteriz.

Eğer Balıklar romantiktir canım diyenlerdenseniz, bu hususları aklınızdan çıkmış olabilir!

Tüm Balıkların doğum günü kutlu olsun! 🎁🎉

Kaynak: https://www.elitedaily.com/p/10-incre...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sezgileri kuvvetlidir.

Balıklar kararlarının çoğunu almadan evvel yüreğinin sesini dinler ve genelde de haklı çıkarlar. Bunun sebebiyse, çoğu şeyi kafalarında yargılamadan önce kalpleriyle hissetmeye yatkın olmalarıdır.

Günden güne daha keskin hale gelen sezgileri, onları neredeyse bir medyuma dönüştürür. En ufak bir duygusal titreşimi bile hissederler. Uzun lafın kısası; bir Balık'a kolay kolay yalan söyleyemezsiniz.

2. Bencilliğin b'sinden haberleri yoktur.

Balık, kendi ihtiyaçlarını diğerlerinin üstünde görebilecek en son burçtur ve kendi konforunu bir başkasına yardım etmek için seve seve feda edebilir. Kişisel kazançlarından ziyade, daha büyük bir iyiliği gözettikleri aşikardır.

Ardında daha iyi bir dünya bırakmak, bir Balık için en büyük başarıdır.

3. Bilge insanlardır.

Balık zodyaktaki sonuncu ve en bilge burçtur.  Çevrelerindeki dünyaya dair bildikleri neredeyse doğuştandır. Balıklar etrafa yüzyıllardır yaşayan bir kimsenin gözleriyle bakıyor gibidirler. Perspektifleri, onları tanıyan herkes için aydınlatıcı ve yol gösterici olmuştur.

4. Hayal gücü onlardan sorulur!

Bir Balık ortalama bir gözün göremeyeceği renkleri görür. Kısaca; etraflarını sarıp sarmalayan güzelliklerin daima farkında olduklarını söyleyebiliriz.

Hayal gücü alabildiğine kuvvetli olan Balık'ın gün içinde kurduğu hayaller bile öyle gerçekçidir ki, yarattıkları alternatif evrenleri gerçekliğe uyarlamanın bir yolunu mutlaka bulurlar. En yaratıcı fikirlerin her daim onlardan çıkması da kaçınılmazdır.

5. Sevecen ve merhametlidirler.

Balık burçlarının empati yeteneği fazlasıyla gelişmiştir. Tam da bu nedenle bir başkasına gerçekten kızmaları epey zordur. Negatif hareketlerin ardındaki acıyı görebilir ve karşılarındaki insanı kolaylıkla affedebilirler.

Tıpkı, asla bencil olamayan bir burçtan beklediğimiz gibi!

Bir Balık başkalarının duygularını ve etrafında olup bitenleri anlamanın da ötesine geçer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her an her yerde sihirli bir ortam yaratabilirler.

Balık burçlarının her şeyi fevkalade hale getirme konusunda doymak bilmeyen bir arzuları vardır. Yüzünü her daim sevdiklerine dönen Balıklar göz yaşartıcı sürprizleriyle de meşhurdur.

7. Yeni koşullara çabucak uyum sağlarlar.

Balıklar yeni ortamlara, yıllardır oradaymışçasına uyum sağlayabilir. Hassasiyetleri ve sahip oldukları hızlı kavrama yeteneği sayesinde her an her şeyle bağlantı kurabilirler. Hayatın farklı alanlarından ve farklı kesimlerinden birçok arkadaşı olmasına şaşırmak yersiz olacaktır.

8. İçlerindeki sanatçı her zaman oradadır.

Sanatsal anlamda en kabiliyetli burçlardan biri de Balık'tır. Hayatlarını sanatla kazanmasalar da, hayatlarındaki her ayrıntıya yaratıcılıkları yansır.

Ne zaman yenilikçi bir şey ya da anlaşılması güç bir güzellik görsek, arkasında bir Balık burcu olması kuvvetle muhtemeldir. 😌♓️

9. Yaradılıştan açık fikirlilerdir.

İnatçı ve tahammülsüz bir Balık'a rastlamak imkansıza yakındır. Kendi bakış açılarını bir daha hiç değişmeyecek şekilde sabitledikleri pek görülmemiştir.

Balıklar daha doğru olanı aramaya ve kendilerini güncellemeye hazırlardır. Peşin hükümlerin, varacakları kanaatleri etkilemesine izin vermezler.

10. Bağımsız ve özgür ruh en çok da onlara yakışır!

Bağımsızlığına düşkün olduğu düşünülmese de, Balıklar ruhsal anlamda iyi durumda olmak için bir miktar yalnızlığa ihtiyaç duyarlar.

Balık'ın harika fikirleri özellikle tek başına kaldığında ortaya çıkar.

Balık burçlarını daha yakından tanımak için 👇

💙🐠

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
320
180
21
16
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emrullah bunsuz

Özelliklerimi her yerde yayınlamazsanız iyi olur utanıyorum.

Pasif Kullanıcı

Bildiğin balıklar peygamber.Kötü huy hiç mi olmaz??? bence var Duygusal yönlerini kullanıp insanlara vicdan yaptırmak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Devamını Gör

aleyna..

Bir balık burcu tarafından canın yakılmış anlaşılan var kötü huylarımız kimin yok ki ? :)

SO7

3 mart doğum günüm :))

Pasif Kullanıcı

Doğum günün kutlu olsun.)