Görüş Bildir
Haberler
Doğu Ekspresi Fiyat Açıklaması: Turistik Doğu Ekspresi İlk Sefer Ne Zaman, Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Doğu Ekspresi Fiyat Açıklaması: Turistik Doğu Ekspresi İlk Sefer Ne Zaman, Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son yıllarından en popüler gezi rotalarından biri olan Doğu Ekspresi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Pandemi nedeniyle yapılmayan turistik Doğu Ekspresi seferlerinin yakın zamanda yeniden başlayacağı açıklanırken, Doğu Ekspresi bilet fiyatları da belli oldu. Peki, Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlayacak? İşte Doğu Ekspresi ile ilgili yapılan son açıklama…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğu ekspresine atlayıp yataklı vagonda kitap okuyarak, müzik dinleyerek, seyrine doyum olmaz manzaralar eşliğinde Kars’a seyahat etmek, özellikle kışın yapılan en popüler tatil planları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bakan Adil Karaismailoğlu, Doğu Ekspresi bilet fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu.

Doğu Ekspresi Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Doğu Ekspresi Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seferlerine ara verilen Turistik Doğu Ekspresi'nin 15 Aralık'ta yeniden yolcularla buluşacağını bildirdi. Doğu Ekspresi bileti TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden alınabiliyor. Henüz turistik Doğu Ekspresi biletleri satışa çıkmadı.

Daha önce yapılan açıklamada Turistik Doğu Ekspresi'nin bilet fiyatları ise 1 odada tek kişi seyahat edilmesi durumunda 400 TL, 1 odada iki kişi seyahat edilmesi durumda kişi başı 250 TL olarak duyurulmuştu.

TURİSTİK DOĞU EKSPRESİ BİLET ALMA EKRANI

DOĞU EKSPRESİ BİLET ALMA EKRANI

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın