Görüş Bildir
Haberler
Dizi İnsanı mısın Film İnsanı mı?

etiket Dizi İnsanı mısın Film İnsanı mı?

Captain Price
03.12.2018 - 17:49 Son Güncelleme: 11.06.2023 - 12:18

Bakalım sen hangisiyle aşk yaşıyorsun? Filmlerle mi dizilerle mi?

Haydi teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Şimdi de yaşını söyler misin?

3. Hayatını planlı mı yaşarsın yoksa spontane mi?

4. 10 milyon dolar karşılığında aşık olduğun birinden ayrılır mısın?

5. Peki genelde evde mi yoksa dışarıda mı vakit geçirirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an bunlardan hangisini yapmak isterdin?

7. Çocukken, büyüyünce ne olmak isterdin?

8. Son olarak, insanlara güvenir misin genelde?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dizi İnsanısın!

Dizi İnsanısın!

Sen izlediğin şeyin hemen sonunun gelmesini istemiyorsun. İzlediğin şeyin haftalara, aylara hatta yıllara yayılmasını istiyorsun. Dizi karakterlerine kendini daha yakın hissediyorsun. Dizilerdeki hayatlarda kendini görüyorsun sanki. Senin için birazcık mizah, bir tutam aşk ve dolu dolu bir aksiyon dizi için yeterli. Hafta içi yoğun bir insan olduğun için hafta sonlarında dinlenmeyi tercih ediyorsun. Eee bu dinlenme faslı sadece oturmakla geçmiyor. İçeceğin, abur cuburların ve en sevdiğin dizi. Yapmayı en çok sevdiğin aktivite bu. Dizi insanısın çünkü dizi senin yorgunluğunu alıp götürüyor!

Film İnsanısın!

Film İnsanısın!

Senin için her film bir yaşam tarzı gibi. Ve sen farklı yaşam tarzlarına meraklı bir insansın. Çok fazla film izledin ve hala izliyorsun da. Hayatında yaşadığın şeyleri filmlerle bağdaştırıyorsun. Arkadaş ortamında bir filmin konusu geçtiğinde anında ' İzledim ben onu.' diyen bir insansın. Ayrıca izlemeyen insanlar da sana tuhaf geliyor. Film sevdan o kadar eskilere dayanıyor ki film koli koli film cdlerin var. Annen/eşin atalım artık şunları dediğinde kesinlikle izin vermiyorsun. Resmen filmlerle duygusal bir bağın var. Bizce film sevdana devam et. Filmlerden zarar gelmez. 👍

Hem Dizi Hem Film İnsanısın!

Hem Dizi Hem Film İnsanısın!

Senin için ne film ne de dizi fark etmiyor. Yeter ki bir güzel bir hikayesi olsun. Sana o gün yaşattıklarını unutursun. Farklı dünyalara dalıp gitmeni sağlasın. Gün içinde yaşadığın şeylerden uzaklaşmak için dizilere, filmlere kaçıyorsun sen. Karakterlerde kendinden bir şeyler buluyorsun. Sen izlemiyor deyim yerindeyse izlediğin filmi ya da diziyi yaşıyorsun. Dizi, film izlemek tabii ki kötü bir şey değil ama kendini çok kaptırmasan iyi edersin. Sendeki de göz sonuçta!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
405
121
83
62
20
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın