Görüş Bildir
Haberler
Dizi-Filmlerdeki Seks Sahnelerinde Kullanılan Hileler! Neler Dönüyormuş Serhat Ya

Dizi-Filmlerdeki Seks Sahnelerinde Kullanılan Hileler! Neler Dönüyormuş Serhat Ya

R.G.
16.11.2020 - 14:48

Dizi ve filmlerdeki seks sahnelerinin gerçek olmadığını hepimiz biliyoruz. Ama çoğu zaman olayın heyecanı ve ateşi bizi şok ediyor ve kendimizi 'Nasıl çekiyorlar ya bu sahneleri birbirlerinden etkilenmeden?' diye sorarken buluyoruz. Özellikle erkeklerin bu konuda duygularını saklamakta ne kadar zorlandıklarını düşününce insanın aklına türlü türlü şey geliyor!

Şaka bir yana, aslında bu sahnelerde bin türlü çekim hilesi kullanılıyor. Bu sayede biz olay ciddi ciddi gerçekleşiyor sanıyoruz. Peki, nasıl oluyor bu iş? İşte film dünyasının bizi kandırmasını sağlayan hileler, taktikler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ten rengi iç çamaşırı mucizesi

1. Ten rengi iç çamaşırı mucizesi

Dizi ve filmlerdeki sevişme sahnelerinde oyuncuları tamamen çıplak görüyoruz. Aslında öyle komple soyunup da kamera karşısına geçen oyuncu yok. Burada kadınlar da erkekler de ten rengi iç çamaşırı giyiyor. Bazen kadınların 'pasites' adında huni benzeri bir kumaş parçası taktığı oluyor. Erkekler de 'cock socks' denilen protezlerden kullanıyor. Bu sayede tamamen çıplaklık diye bir durum olmuyor ve oyuncular daha rahat hissediyor. Bu tarz çamaşırların üzerine göğüs ucu ya da tüy yapıştırılarak gerçeklik artırılıyor.

2. Yastık şart!

2. Yastık şart!

Aşk-ı Memnu'nun meşhur sevişme sahnesinde ucundan görünen beyaz şeyi hatırlıyor musun? İşte o oyuncuların seks sahnelerindeki en büyük yardımcısı olan yastık. Bu sahneler çekilirken çiftler arasında bir yastık oluyor. Böylece temas en aza indiriliyor da denebilir. Tabii bu sırada yaşanan öpüşme ve koklaşmalar gerçek. Ama bu esnada bel ve kasık bölgesini koruyan yastıklar var.

3. Kamera hop orada hop burada

3. Kamera hop orada hop burada

Çıplak bir vücudu baştan sonra takip eden bir görüntüye çok fazla tanıklık etmeyiz. Çünkü genelde sevişme sahneleri parça parça çekilir. Oyuncular altları giyinik, üstleri çıplak bir şekilde öpüşürken kamera birden bel hizasına gelir. Bu iki sahne arasında aslında bir duraklama evresi vardır. Bu süreçte oyuncu yeni sahneye hazırlanır, üstünü giyinir ve ten rengi çamaşırlar ile yoluna devam eder.

4. Ama sevişmenin her detayını görüyoruz!

4. Ama sevişmenin her detayını görüyoruz!

Aslında çok da bir şey görmüyoruz. Evet, tam birleşme anı kameraya yansıyor ama orada bir illüzyon söz konusu. Neticede teknoloji almış başını gitmiş durumda. Eskiden çok daha zor yapılan düzenlemeler artık hızlıca hallediliyor. Yani bizim gördüğümüz o 'esas birleşme anı' teknik ekibin üzerinde çalışarak elde ettiği bir sahne. Tabii çok çok gerçekçi görünen sahneler de var. Bunlar ekipmanların ve ekibin kalitesiyle alakalı. Bir de kimi zaman çok sert sahnelerin çekiminde porno yıldızları kullanıldığı için gerçek sevişme izlediğimiz de oluyor. Ama nadir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
34
33
25
23
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın