Görüş Bildir
Haberler
Disney Plus'tan Bir Bomba Anlaşma Daha: Mert Yazıcıoğlu Disney Plus İle El Sıkıştı!

Disney Plus'tan Bir Bomba Anlaşma Daha: Mert Yazıcıoğlu Disney Plus İle El Sıkıştı!

GNS
11.04.2022 - 20:31

Son dönemlerin en popüler oyuncuları arasında yerini alan Mert Yazıcıoğlu'nun yeni bir projeye imza attığı öğrenildi. Aşk 101 ile büyük bir çıkış yakalayan genç ekibin içinde olan Yazıcıoğlu, aslında uzun bir zamandır hayatımızda olan isimler arasında. Karagül dizisindeki başarılı oyunculuğuyla tanıdığımız Mert Yazıcıoğlu'nun, Haziran'da yayın hayatına başlaması beklenen Disney Plus ile el sıkıştığı iddia edildi. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem televizyonda hem de dijital mecralarda yaptığı işlerle dikkat çekmeye devam eden 28 yaşındaki genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu, yeni bir projeyle anlaştı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Yazıcıoğlu, Disney Plus ile el sıkışan ünlüler arasında yerini aldı. İddiaya göre Yazıcıoğlu'nun yer alacağı dizi bile hazır. İşte haberin detayları...

Mert Yazıcıoğlu Yeni Bir Projeyle Geliyor!

Mert Yazıcıoğlu Yeni Bir Projeyle Geliyor!

Ekranların sevilen genç oyuncularından Mert Yazıcıoğlu, sosyal medyada da sevilen bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Oynadığı tüm karakterleri ile akıllara kazınan Yazıcıoğlu, son olarak Netflix yapımı Aşk 101'de Sinan olarak karşımıza çıkmıştı.

Disney Plus'la El Sıkıştı!

Disney Plus'la El Sıkıştı!

14 Haziran'da Türkiye'de yayına başlaması beklenilen Disney Plus şimdiden pek çok oyuncuyla anlaşmış ve dizi-film çekimlerine başlamıştı. Bu isimlerden bir tanesi de Mert Yazıcıoğlu oldu.

Mert Yazıcıoğlu "Ru" Kadrosunda

Mert Yazıcıoğlu "Ru" Kadrosunda

Yazıcıoğlu'nun 'Ru' isimli dizi için imza aşamasında olduğu iddia edildi. Kast çalışmaları hala süren dizinin İzmir Urla'da çekileceği öğrenildi. Dizinin yönetmenliğini ise Bahadır Karataş yapacak.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trabzonnn

Ermeni rezaletinin üstünü örtemezsiniz bu şirketle anlaşan her kes Ermeni Soykırımı var diyor.