Görüş Bildir
Haberler
Disney Plus'ın Marka ve Yetenek Yüzü Halit Ergenç'in Yeni Projesi Açıklandı: Hangi Dizide Oynayacak?

Disney Plus'ın Marka ve Yetenek Yüzü Halit Ergenç'in Yeni Projesi Açıklandı: Hangi Dizide Oynayacak?

GNS
28.03.2022 - 19:15

Türkiye'nin en prestijli oyuncularından Halit Ergenç'in yeni projesi belli oldu. Ülkemizde yaz aylarında yayına başlaması beklenilen dijital içerik platformu Disney Plus, şimdiden pek çok yapımın duyurusunu yaptı bile. Platform marka ve yetenek yüzü olarak, global anlamda da büyük başarıların altına imzasını atmış oyuncu Halit Ergenç ile anlaştı. 51 yaşındaki oyuncu bir süredir ekranlardan uzak dururken, dijitalde yer alacağı projeye dair detaylar merak konusu oldu. Peki Halit Ergenç hangi dizide oynayacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak Babil dizisinde yer alan başarılı oyuncu Halit Ergenç, yeni bir proje ile el sıkıştı. Yaz başında ülkemizde yayına girmesi beklenilen dijital platform Disney Chanel'in anlaştığı oyunculardan biri olan 51 yaşındaki Ergenç, aynı zamanda marka ve yetenek yüzü oldu. Ergenç'in yeni projesine dair ilk detaylar paylaşıldı. Peki Halit Ergenç'in yeni dizisi ne? İşte detaylar...

Disney Plus'tan Halit Ergenç Hamlesi!

Disney Plus'tan Halit Ergenç Hamlesi!

Eşi Bergüzar Koral ile Londra'ya yerleşen başarılı oyuncu Halit Ergenç, son olarak Babil dizisi ile ekranlara gelmişti. Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Sultan Süleyman karakteri ile tüm dünyada büyük etki yaratan Ergenç, yaz başında ülkemizde yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus ile el sıkıştı.

Halit Ergenç'in Yeni Dizisi Ne?

Halit Ergenç'in Yeni Dizisi Ne?

Disney Plus'ın marka ve yetenek yüzü olarak seçilen Halit Ergenç'in yeni dizisinin adının 'Nomen' olduğu öğrenildi. Projenin yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstlenecek.

Nomen Dizisi Konusu Ne Olcak?

Nomen Dizisi Konusu Ne Olcak?

Yönetmen koltuğunda Fatih Kızılgök'ün oturacağı dizinin senaryosunu Zafer Külünk kaleme alacak. Distopik bir hikayenin ele alınacağı dizide Ergenç'in partnerlerinden birinin, Sadakatsiz'in yıldızı Meliz Sezen olacağı öğrenildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın