Görüş Bildir
Haberler
Can Yaman'ın Yeni Dizisinin İsmi Belli Oldu! Disney Plus'da Yayınlanacak!

Can Yaman'ın Yeni Dizisinin İsmi Belli Oldu! Disney Plus'da Yayınlanacak!

Ömer ÖNDER
25.03.2022 - 15:29

Ünü ile dünya çapında isminden söz ettiren Can Yaman Disney Plus'ın Türkiye'ye geleceğini duyurmasnın ardından, platformda yayınlanacak dizide rol aldı. Disney Plus'a özel olarak yapılan dizinin ismi belli oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dijital dizi ve film platformu olan Disney Plus, sektöründeki etkili adımları sayesinde rakipleri arasında kendine yer bulmayı planlıyor. Ocak 2022 tarihinde Türkiye'ye resmi olarak geleceğini duyuran ve 10 yıllık lisans hakkı satın alana Disney Plus Türkiye'den yıldız isimler ile anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Disney Plus’ın hamlelerinden birisi de dünyaca ünlü hale gelen ve dünyanın farklı yerlerinden hayranlara sahip olan Can Yaman'la yapılan sözleşmeydi.

Can Yaman'ın Rol Aldığı Dizinin İsmi Belli Oldu!

Can Yaman'ın Rol Aldığı Dizinin İsmi Belli Oldu!

Disney Plus tıpkı Halit Ergenç gibi yetenek ve marka yüzü olan Can Yaman’ın Ay Yapım’la çekeceği dizinin detayları merak edilen konulardan birisi haline geldi. Kerem Deren’in kaleme aldığı dizinin adının 'El Turco' olduğu ortaya çıktı. Uluç Bayraktar’ın yöneteceği ve temmuz ayında çekimleri başlayacak olan dizide Can Yaman’a dünyaca ünlü bir yıldız isim eşlik edecek. Herkesi şaşırtacak o isim yakında netleşecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
14
6
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hakan Kaseus

Kapak fotoğrafı göründe far cry deki Joseph Seed aklıma geldi