Görüş Bildir
Haberler
Disney Plus Son Bombasını Patlattı: Tarkan'la Mega Anlaşma!

Disney Plus Son Bombasını Patlattı: Tarkan'la Mega Anlaşma!

Müge Kakşi
22.04.2022 - 00:47 Son Güncelleme: 23.04.2022 - 11:05

Dünyaca ünlü dijital yayın platformu Disney Plus 14 Haziran'da Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Birbirinden ünlü isimlerle anlaşma yapan platformda yayınlanacak dizi ve filmler şimdiden oldukça ses getirdi. Geçtiğimiz gün platformda yayınlanacak ilk Türk içeriğini duyuran Disney Plus'tan bu kez bomba bir anlaşma geldi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aylardır Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus'tan bomba bir haber geldi. Türkiye'nin en iyi isimleriyle anlaşan dijital yayın platformu Haziran ayında ülkemizde yayın hayatına başlayacak. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre platformun yeni marka ve reklam yüzü Megastar Tarkan olacak. İşte detaylar...

Disney Plus İlk Kaçış Dizisiyle Başlayacak

Disney Plus İlk Kaçış Dizisiyle Başlayacak

Uzun süredir heyecanla Türkiye pazarına girmesi beklenen Disney Plus geçtiğimiz gün platformda yayınlanacak ilk Türk içeriği duyurmuştu. 14 Haziran'da ülkemizde yayın hayatına başlayacak platformun ilk Türk içeriği başrolünde Engin Akyürek'in yer aldığı Kaçış adlı dizi oldu. Başarılı oyuncu Engin Akyürek'in hem yazıp hem oynadığı dizide ayrıca İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın ve Levent Ülgen gibi başarılı isimler de yer alıyor. Heyecanla beklenen Kaçış dizisi Ortadoğu'daki insanlık dramını konu alacak.

Disney Plus'tan Mega Hamle: Tarkan'la El Sıkıştı

Disney Plus'tan Mega Hamle: Tarkan'la El Sıkıştı

Kaçış dizisi haberinin ardından gelen bir haberde platformun son bombası oldu. Halit Ergenç, Cansu Dere, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Aras Bulut İynemli, Can Yaman, Demet Özdemir, Hande Erçel ve Burak Deniz gibi başarılı oyuncularla el sıkışan Disney Plus yeni marka ve reklam yüzünü de belirledi. 

Disney Plus'un marka ve reklam yüzü olacak isim Megastar Tarkan oldu. Tarkan platform için aynı zamanda içerikte hazırlacak.

Kaynak: TV100

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın