Görüş Bildir
Haberler
Dişe Diş Kana Kan: Yumruklarınızı Konuşturabileceğiniz Birbirinden Güzel 11 Dövüş Oyunu

Dişe Diş Kana Kan: Yumruklarınızı Konuşturabileceğiniz Birbirinden Güzel 11 Dövüş Oyunu

Tugberk EVRAN
24.02.2022 - 07:15

Dövüş oyunları ülkemizde sevilen bir tür, arcade döneminden beri ülkemiz bu oyunları severek takip ediyor ve oynuyor. Yer yer eski günleri hatırlatacak yer yer de böyle oyun mu vardı dedirtecek 11 eğlenceli dövüş oyununu sizler için listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Street Fighter 30. Yıldönümü Koleksiyonu

11. Street Fighter 30. Yıldönümü Koleksiyonu

Bu tek bir oyun değil, içerisinde hepimizin zamanında çok fazla oynadığımız Street Fighter 3'ü de barındıran 12 oyundan oluşuyor. Türün temellerinin atıldığı Street Fighter serisinde 2D grafik tabanlı Fighter oyunlarının gelişimine tanık olabilirsiniz.

10. Mortal Kombat XL

10. Mortal Kombat XL

Acımasız dövüş hayranlarının ve öfkelerini oyuna yansıtanların favorisi Mortal Kombat XL, serinin gerçek vizyonunu bu oyunda belli ediyor. Hem gerçek rakiplere karşı eşleştirmelerde başarılı olunması hem de yapay zekanın son derece zorlayıcı olması ve kombatların çeşitliği son derece iyi bir oynanış sunuyor.

9. Injustice 2

9. Injustice 2

Injustice 2'nin en çekici yanı kesinlikle tüm dövüş sürecinin iyi sunulmasına dayanıyor. DC evrenine dalıp, hikayesi boyunca iyi sunum ve harika grafiklerle son derece eğlenebilirsiniz.

8. Dragon Ball FighterZ

8. Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ her ne kadar çok popüler olmasa da Fighter oyunları arasında en hızlı oynanışa sahip birkaç oyundan birisi. Hem dövüş dinamikleri çok dolu hem de 3 vs. 3 modu da sağlam stratejiler ve hız gerektiriyor, bu bağlamda oyun eğlenceli bir oynanış sunuyor.

7. UFC 4

7. UFC 4

Özellikle Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov karşılaşmasıyla beraber ülkemizde ünlenen UFC, oyun tarafında da ilgi çekmeye devam ediyor. 2020 yılında çıkan UFC 4 bu konuda son derece eğlenceli bir oynanış sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tekken 7

6. Tekken 7

Ülkemizde de son derece popüler olan Tekken serisinin en beğenilen oyunlarında Tekken 7, 2015 yılında çıkmış olmasına rağmen hala daha kendisini oynattırabilecek eğlenceli mekaniklere sahip.

5. Street Fighter 5

5. Street Fighter 5

Dövüş oyunlarının en popüler serilerinden olan Street Fighter'ın 5. oyunu ülkemizde son derece popüler olmuştu. Hem gelişmiş grafikler hem de Street Fighter'ın oyun mekanikleri son derece eğlenceli bir oynanış sunuyor.

4. Fight Night Champion

4. Fight Night Champion

2011 yılında çıkmış olmasına rağmen hala daha eğlenceli bir boks deneyimi sunan Fight Night Champion bu bağlamda rakipsiz.

3. Skullgirls 2nd Encore

3. Skullgirls 2nd Encore

Skullgirls 2nd Encore kendi türünün efsane oyunlarından referans alarak geliştirilen bir yapım, bununla birlikte görsellik bağlamında oyunun karikatürize edilmesi de hoş bir görsellik sunuyor.

2. Mugen

2. Mugen

Mugen karakter bağlamında çok fazla seçenek barındıran, Homer Simpsons ile Naruto'yu kapıştırabileceğiniz bir dövüş oyunu. Mekanik bağlamında iddialı olmasa da sunuş bağlamında eğlenceli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Samurai Shodown

1. Samurai Shodown

Son derece gergin bir dövüş dinamiğine sahip olan Samurai Shodown da alışılagelmiş dövüş mekaniğinin dışına çıkıyorsunuz, kesinlikle denemeye değer.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Demir

king of fighter . killer instinct. karnov's revenge .bunlarda güzel tavsiye ederim

Rendan34

Street Fighter en efsane dövüş oyunlarında başı çekse de, 5. oyunuyla bayağı rezil bir duruma düştü. 4. oyun katbekat daha başarılıydı.