Görüş Bildir
Haberler
Diş Macununu Sıkma Şeklin Karakterini Ortaya Çıkarıyor!

Diş Macununu Sıkma Şeklin Karakterini Ortaya Çıkarıyor!

miray soysal
22.04.2022 - 12:42

Diş macununu sıkma şeklinin numarasını seç, seni sana anlatalım!

Eveet yanlış okumadın! Her şeyin kişilik analizi oluyor. Artık şaşırmıyor olmalısın.

Macun sıkmak aslında gün içinde yaptığımız önemsiz görünen bir hareket fakat karakterimiz hakkında büyük ipuçları veriyor. Haydi, birlikte bakalım!👇🦷

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarafını seç!

Tarafını seç!

Düzenli!

Sen düzenin ta kendisisin! Kullandığın her eşyanın bir yeri, çalışma ortamının daima düzeni vardır. Kıyafetlerini düzenli katlar, dolabında düzenli saklarsın. Bu yüzden ister evde, ister ofiste aradığın bir eşyayı bulman 5 saniyeden kısa sürer. Planlı olmayı seversin, spontane ve sürpriz gelişen olaylar sana göre değil. Bu yüzden hayatını da çok organize yaşamaya çalışırsın. Çok çalışkan ve disiplinlisin. Böyle olmayı seviyorsun çünkü bu özelliğin sayesinde yaptığın her işi çok iyi yapıyorsun. Çevrendeki herkesin duygularını önemsiyorsun. Zamanı boşa harcamayı sevmiyorsun. Bundan dolayı sahip olduğun her anın değerini biliyor ve iyi değerlendiriyorsun. Yani, zamanı çoğu kişiden daha iyi kullandığını söyleyebiliriz ve bu harika bir şey!

Sanatsal!

Senin sanatsal, yaratıcı ve üretken bir karakterin olduğunu söyleyebiliriz. Dünyayı pek çok kişiden farklı görme yeteneğine sahipsin, güzel olanı her yerde bulabilirsin. Parçaları birleştirme kabiliyetin çok kuvvetli. Diğerlerinin göremediklerini görürsün ve bu da her şeyin özünü daha iyi anlamanı sağlar. Her zaman yeni fikirlerle dolusun; her an yeni bir şeyi denemeye hazır olduğunu söyleyebiliriz. Özgürlüğüne oldukça düşkünsün. Rahat fikir beyan edemediğin ortamlardan hoşlanmazsın. Dakik ve düzenli olmak senin için biraz zordur, rutin şeylerden pek hoşlanmazsın. Sen nadir bulunan bir Hint kumaşısın!

Hayalperest!

Senin oldukça sanatsal ve hayalperest bir karakterinin olduğunu söyleyebiliriz. Her şey bir anda senin ilham kaynağın olabilir. Çevrendekiler bazen seni kendi dünyanda yaşıyormuş gibi görebilirler. Her konu için birçok düşünce ve fikrin vardır ve bunları başkalarıyla paylaşmaktan büyük keyif alırsın. Hayatındaki insanlara karşı hassas, nazik ve hoşgörülüsün. Empati duygun çok gelişmiş, kendini başka insanların yerine koymayı iyi bilirsin. Bu yüzden senden akıl almak isteyen çoktur. Çevren geniştir ama yalnız kalmaktan ve bireysel vakit geçirmekten hoşlanırsın. Yapmayı sevdiğin şeyleri gerçekleştirmek bu hayatta daimi hedefin!

İnatçı!

Senin çok inatçı bir karakterin var. Hayatı kendi kurallarına göre yaşamak istiyorsun. Kafana koyduğun her şeyi yapmak, amacına ulaşmak için neredeyse yapamayacağın şey yok. Bu yüzden çoğu zaman istediğini elde ettiğini söyleyebiliriz. Ama hedeflerinize ulaşmak için çıktığın yollarda bazen karamsarlığa düşebiliyorsun. Çünkü, çok pozitif olan bir yapın yok. Biraz kötümserliğe eğilimlisin. Yine de, bu karamsarlığın seni alt etmesine izin vermiyorsun. İnsanlara fazla güvenmiyorsun ama kendine güvenin tam. Bu yüzden kendini seven, harika bir yapın var!

Sabırsız!

Senin, fazlasıyla aceleci ve sabırsız bir karaktere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Hayatında her gerçekleşen durumun çok iyi gitmesini istersin. Aksilik ya da bir terslik çıkması canını çok sıkar çünkü sen sıkıntıya pek gelemiyorsun. Bir şeyin olmasını istiyorsan dediğin anda, anında olmalıdır. Hayata gerçekçi bakan düşünce tarzına sahipsin. Çok derli toplu, organize değilsin ama bir şeyle mücadele etmen gerekirse hemen çözüme kavuşturursun. Bazı şeyleri son dakikaya bırakmayı seviyorsun. Yumurta kapıya dayanınca daha bir güzel oluyor sanki :) İnsan canlısısın, kalabalık bir çevreye sahipsin. Çünkü bireysel ilişkilerinde dengeli ve anlayışlı olmayı bilirsin!

Bu içerikler de ilgini çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
66
50
32
22
18
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

İnatçı

Manav Yörük

Hayalperest! Senin oldukça sanatsal ve hayalperest bir karakterinin olduğunu söyleyebiliriz. Her şey bir anda senin ilham kaynağın olabilir. Çevrendekiler ba... Devamını Gör

yeşilzytn

1 diş macunu kullanmıyorum mu oluyor?

Ayni şeyi düşündüm. Alttan sıkma da başka seçenekte olduğuna göre diş macununu eline alıp kullanıyormuş numarası çekiyor sanırım