Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Çikolataya Göre Kişilik Analizi Yapıyoruz!

etiket Tercih Ettiğin Çikolataya Göre Kişilik Analizi Yapıyoruz!

miray soysal
17.04.2022 - 15:30

Aranızda çikolatayı sevmeyen yoktur dimi?😍 Çünkü çok tatlı bir analizle karşınızdayız!

Araştırmalar, bireylerin kişilik özellikleri ile çikolata tercihleri arasında bağlantılar olduğunu söylüyor. 😋🍫

Bu test ile sevdiğin çikolata türüne göre kişilik analizi yapıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Beyaz Çikolata😍🍫

Beyaz Çikolata😍🍫

Mmm sen ağzının tadını iyi biliyorsun😍 Çok yaratıcı bir kişiliğin var bu yüzden  bir sanat dalıyla ilgileniyor olabilirsin. Hayal kurmaktan hoşlanıyorsun ve bu senin bakış açını genişletiyor. Girdiğin her ortama enerji getiren cıvıl cıvıl bir kişiliğin var. İçindeki çocuğu durduramıyorsun! Bazen insanlar seni aklı bir karış havada bulsa da pek umurunda olmuyor gibi. Çünkü her yaşta genç kalmayı bu şekilde başaracaksın. Bazı hassas konularda rengini belli etmek istemiyorsun. Adalet duygusu gelişmiş biri olduğunu söyleyebiliriz. Fakat genel olarak kararsız bir yapın var. Aldığın kararlarda çabuk değişiklik yapıyorsun bu yüzden sabit bir fikre sahip olamıyorsun. Arkadaş çevren tarafından çok seviliyorsun adeta beyaz çikolata gibi vazgeçilmezsin!

Sütlü Çikolata😍🍫

Sütlü Çikolata😍🍫

Ne muazzam bir tercih! 😋 Senin için ılıman, sakin ve uyumlu diyebiliriz. İnsan ilişkilerin oldukça kuvvetli, çok pozitif ve takım çalışmasına yatkın birisin. Geçmişe çok özlem duyuyorsun yani nostalji düşkünüsün. Güçlü gözlem yeteneğine sahipsin. Plan yapmaktan pek hoşlanmazsın akışa göre yaşamaktan hoşlanırsın. Gözler önünde olmak senin için hiç problem değildir aksine ilgi çekmeyi çok seversin. Sosyal ve romantik bir tarafın olduğunu da söyleyebiliriz. Arkadaş çevrende herkesin yardımına koştuğun için aynı sütlü çikolata gibi herkesin sevdiği birisin!

Bitter Çikolata😍🍫

Bitter Çikolata😍🍫

Harika bir seçim! 😋 Senin baskın karakterli, otoriter bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. İş hayatında oldukça çalışkan ve işkoliksin. İleriye dönük yaşayan birisin ve geleceğe güvenle bakabiliyorsun. Sosyal ve takım çalışmalarında aranan kişisin çünkü sorunlar karşısında çözüm odaklı bir yapın var. Düşüncelerini kolayca dile getirebiliyorsun bu yüzden insanlarla iletişimin çok kuvvetli. Planlı olmaya önem veren birisin. Güven vermek ve güvenmek senin için çok önemlidir. Bu yüzden bağları oldukça güçlü ilişkilerin var ve sevdiğin insanlarla birlikte vakit geçirmekten hoşlanıyorsun. Mizahı kuvvetli karakterin ile ortamların aranan kişisisin aynı bitter çikolata gibi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
493
242
110
72
59
39
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hoess

Bitter Çikolata😍🍫 Harika bir seçim! 😋 Senin baskın karakterli, otoriter bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz. İş hayatında oldukça çalışkan ve işkoliksin... Devamını Gör

İdil

Sütlü Çikolata😍🍫 Ne muazzam bir tercih! 😋 Senin için ılıman, sakin ve uyumlu diyebiliriz. İnsan ilişkilerin oldukça kuvvetli, çok pozitif ve takım çalışmasın... Devamını Gör

Fatih Can

beyaz çikolata ve bitter❤️