Görüş Bildir
Haberler
Dilinizi ve Dudaklarınızı Etkili Kullanın: İyi Öpüşmek İçin Bilmeniz Gereken 8 Şey

etiket Dilinizi ve Dudaklarınızı Etkili Kullanın: İyi Öpüşmek İçin Bilmeniz Gereken 8 Şey

Dale Cooper
05.09.2021 - 22:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öpüşmek, ilk seferde maksimum başarıyı sağlayamayacağınız bir eylem. Zamanla ve deneyimle her şey daha iyi hale gelecek. Yine de bazı noktalar var ki bunlara herkes dikkat etmeli.

İyi öpüşmek için bilmeniz gerekenleri sizler için derledik.

1. En en en temel kuraldan başlayalım: Karşınızdaki insanın rızası olduğundan emin olun.

Karşınızdaki insanı öpebilmek için izin/rıza istemenin tuhaf kaçacağı düşüncesine sakın kapılmayın. Bu tarz bir yaklaşım her şeyiyle SEKSİDİR. Şunu da unutmayın ki rızanın olmadığı bir öpüşmenin zaten hiçbir şekilde 'iyi' olma ihtimali yok.

2. Minik dokunuşlarla başlamak her zaman daha iyidir.

Öpüşmenin adım adım ilerleyerek daha iyi bir şeye dönüşeceğini unutmayın. Öpüşmeye küçük ve kaçamak dokundurmalarla başlamak sonrasında alınacak hazı da arttırabilir.

3. Dilinizi olaya yavaşça dahil edin.

Evet, burası çokomelli arkadaşlar. Birine dudaklar değdiği ilk anda olaya dili dahil etmek pek de tercih edilesi bir durum değil. Dilin bu öpüşmeye yavaşça dahil olduğundan emin olun.

4. Öpüşmenin sadece dudak ve dilden ibaret olmadığını unutmayan. Elleri de dahil edin.

Öpüşürken ellerinizi kullanmak, karşınızdaki insanı kavramak, zarifçe dokunmak da en az öpüşmenin kendisi kadar tatmin edici. Elleri iyi kullanmadan iyi öpüşmek o kadar da mümkün değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Isırarak renk katmak istiyorsanız önce karşınızdaki insanı iyi tanıyın.

Kimi insan ısırmaktan da ısırılmaktan da büyük haz duyar ve karşısındakini de kendi gibi sanar. Ancak birçok insan ısırılmayı fazla acı verici bulabilir. Öpüşme esnasında partnerizi ısırmadan önce bundan acı duymayacağından emin olun ve olabildiğince yumuşak davranın.

6. Anda kalın!

Biriyle öpüşürken tüm ilgi ve alakanız o an, o insanda olsun. Öpüşme esnasında ruhen, zihnen ve fiziken o insanda değilseniz bu öpüşmenin karşınızdaki kişi için iyi bir öpüşme olması pek de olası değildir.

7. Biraz da bakım diyelim! Dudaklarınızı nemli ve yumuşak tutmaya çalışın.

Maalesef ne kadar iyi öpüşürseniz öpüşünüz, dudaklarınız kuru ve çatlamış, patır patır dökülür durumdaysa yine bu öpüşme ıskartaya çıkar. Düzenli dudak nemlendirici kullanmanın avantaj olduğunu unutmayın.

8. Öpüşmede sıvı paylaşımının hassas bir konu olduğunu göz ardı etmeyin.

Bilhassa Fransız öpücüğünü sevenler arasında herkesin yoğunluk eşiği farklıdır. Partnerinizle tükürüğünüzü paylaşmak bazı insanlar için çok samimi gelebilir, bu nedenle yolunuzu yavaş yavaş oluşturmak ve karşınızdaki insanın da bundan zevk aldığından emin olmak en iyisidir. Bu paylaşım en ufak bir belirtiyle geri çevrildiğinde geri durmayı bilin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
54
25
14
12
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın