Dilin Döğer ve Atakan Özkaya, Uzak Şehir'de Unutamadıkları Sahneleri Açıkladı
Kanal D'nin fenomen aşiret dizisi Uzak Şehir'in oyuncuları Dilin Döğer ve Atakan Özkaya, Onedio'ya konuk oldu. Takipçilerden gelen soruları yanıtlayan partnerler, Uzak Şehir'deki unutamadıkları sahneleri açıkladılar.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Uzak Şehir’in sevilen oyuncuları Dilin Döğer ve Atakan Özkaya, Onedio’ya konuk oldu.

Uzak Şehir'in imkansız aşıkları Zerrin ve Kaya'yı canlandıran Dilin Diğer ve Atakan Özkaya, Onedio takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Uzak Şehir'de en unutamadıkları sahneleri açıklayan ikili, bambaşka yanıtlar verdi.
Dilin Döğer, Fidan ve Ecmel’in kabak sahnesi ile Kadir’in zurna sahnesinin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söylerken; Atakan Özkaya ise ilk bölümde cenazenin eve geldiği o çarpıcı sahnenin hala aklından çıkmadığını belirtti.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Dilin Döğer ve Atakan Özkaya'nın Uzak Şehir açıklamasını buradan izleyebilirsiniz:
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Çocukluğumdan beri televizyonun başından kalkmamak o dönem ebeveynlerim tarafından azar işitmeme neden olsa da mesleğimin ilk adımlarını böyle attım. 2015 yılından beri editörlük yapıyorum. Kariyerimi 2024'ten itibaren Onedio bünyesinde yer alan TV kategorisiyle taçlandırdım. Burada dizilerin ve gündüz kuşağının nabzını tutmaktan ve kendi yorumlarımı okuyucuyla buluşturmaktan çok zevk alıyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın