Görüş Bildir
Haberler
Dikkatinden Kaçanlara: Koskoca Oyunu Oynarken Fark Edememiş Olabileceğiniz 13 Adet Skyrim Yan Görevi

Dikkatinden Kaçanlara: Koskoca Oyunu Oynarken Fark Edememiş Olabileceğiniz 13 Adet Skyrim Yan Görevi

The Elder Scrolls V: Skyrim'in ne kadar kapsamlı bir yapım olduğunun hepimiz farkındayız. Ana hikayesinin görevlerinin tamamlanması bile saatler süren yapımı tamamen keşfetmek isteyenler buna belki de aylarını veriyor. Buna rağmen Skyrim içerisinde onlarda gizli görev de mevcut. Bu listemizde bu görevlerden 13 tanesini derledik. Dilerseniz başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Liar's Retreat

13. Liar's Retreat

Bu görev harita üzerinde işaretlenmemiş olsa da bir hikayesi ve ödülü mevcut. 'The Longhammer' adlı savaş çekicini kazanabildiğiniz bu görev sonrasında Ejderdoğan'ı gören her haydut onu düşman beller. 'The Longhammer' ise oyundaki diğer tüm savaş çekiçlerine göre %30 daha hızlı saldırı yapar.

12. Frostflow Abyss

12. Frostflow Abyss

Frostflow Abyss görevi aynı isimle bulunan bir deniz fenerinde bulunuyor. Bu göreve ulaştığınızda gizemle dolu bir hikaye ile karşılaşıyorsunuz ve ödülü ise tatmin edici. Görevin tamamlanması sonucunda iyileşme yeteneklerinize güçlendirme almanız bu görevin eğlencesini arttırıyor.

11. Coming of Age

11. Coming of Age

Coming of Age görevi hikaye içinde hikaye gibi diyebiliriz. 'Ironbind Barrow' adlı Kuzeyli mezarını keşfetmenin akabinde erişilebilen bu görev ödül olarak da özel bir ejder çığlığı barındırıyor. Düşük seviyeli oyuncular için oldukça zorlu olabilir ki görev birçok dağ trolünü, ejderi ve çeşitli rakipleri barındırıyor.

10. Rise In The East

10. Rise In The East

Korsan kovalamaca!.. Aslında bu görevin 'gizli' olmasının sebebi yol üstü olmaması denebilir. East Empire Company ofisindeki Orthus Endario aslı görevliden alabileceğiniz bu görevde Orthus sizden bir korsan grubunu halletmenizi isteyecek. Ödül olarak ise bolca para ve -asıl ilginç olanı- Adelaisa Vendicci adlı takipçiyi kazanacaksınız.

9. Repentance

9. Repentance

Görev bir haydutun macerasını anlatıyor. Darklight Tower'a ulaştığınızda bir cadı tarafından öldürülen birini görüyorsunuz. Annesini (Silvia) durdurmaya çalıştığımız görevin sonunda annesinin asasını (Staff of Hag's Wrath) ve beraberinde Wall of Flames gücünü kazanabiliyoruz. Ancak dikkatli olun Illia görev esnasında ölebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Composure, Speed, And Precision

8. Composure, Speed, And Precision

Bu görevi ise Angi'nin kampında Angi'den alıyoruz. Diğer görevler gibi daha macera usulü olmasa da ödül olarak Angi'nin yayını kazanıyoruz. Tabii okçuluk testlerini düzgün geçersek.

7. The Great Skyrim Treasure Hunt

7. The Great Skyrim Treasure Hunt

Açık konuşalım ki Skyrim'de hazine avı yapmak ayrı bir dert. 11 hazine haritasının hepsini tamamlamak için hayatını ortaya koyanlar var. Bunun yanında öncelikle hazine haritasını bulmanız gerekiyor yoksa sandık oyun içinde oluşmuyor.

6. Forgotten Names

6. Forgotten Names

Bu görev quest haritasında çıkmamasıyla bir gizem barındırıyor. The Midden Dark'ta ortada gezinerek bulabileceğiniz 'odd gauntlet'ın yüzüklerini tamamlayınca ortaya bir dremora çıkıyor. Dremorayı öldürürseniz daedra kalbi eğer serbest bırakırsanız hazine haritası ile ödüllendiriliyorsunuz.

5. The Ghost Of Old Hroldan

5. The Ghost Of Old Hroldan

Gözden kaçması çok kolay bir görev daha... Karth Nehri'nin yakınlarındaki tavernada bir gece uyuduktan sonra ortaya çıkan hayalet sizden kılıcını bulmanı rica ediyor. Kılıç farklı farklı konumlarda çıkabiliyor. Görev tamamlandığında tek elli silahlarda ve bloklarda güçlendirme sağlıyor.

4. The Pale Lady

4. The Pale Lady

The Pale Lady görevi için öncelikle Frostmere Crypt'i keşfetmeniz gerekmekte. Dawnstar'ın güneybatısında yer alan bu mekanda Eisa Blackthorn adlı bir hayduttan bu görevi alabilirsiniz. Görev mekan içerisinde geçiyor ve yeni bir Ejderdoğan çığlığı öğrenebiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Vulthuryol

3. Vulthuryol

Bu görev aralarında bulması en zor görevlerden biri. Blackreach yeraltı şehrinde bulabileceğiniz görev için şehirdeki sarı küreyi bulup ejderi canlandırmanız gerekiyor. Bu ejderi yenebilmeniz için 20 seviyeyi geçmiş olmanız tavsiye ediliyor.

2. The Ebony Warrior

2. The Ebony Warrior

The Ebony Warrior'u görebilmeniz için 80 seviyeyi geçmiş ve Dragonborn DLC'sine sahip olmanız gerekiyor. Sizinle ölümüne savaşan bir NPC'nin ana amacı ölmek ve Sovngarde'a gidebilmek. 80 seviyeyi geçtikten sonra her büyük şehirde rastlamanız mümkün.

1. The Abandoned Prison

1. The Abandoned Prison

Bu terk edilmiş hapishane bir gizem serisi aslında. Quest haritasında yer almaması ve rastgele hayaletler ile bezeli olmasıyla bu özelliğini ediniyor. Bu hapishaneye ne olduğunu çözmek ise size kalıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın