Görüş Bildir
Haberler
Dijital Aşıkları Buraya! Hemen Sahip Olmak İsteyeceğiniz 8 Teknoloji Harikası Ürün

etiket Dijital Aşıkları Buraya! Hemen Sahip Olmak İsteyeceğiniz 8 Teknoloji Harikası Ürün

dewberry
12.09.2017 - 15:00

2017'nin son çeyreğine girdiğimiz şu günlerde içinde bulunduğumuz dünyanın kaydettiği teknolojik gelişim gerçekten hayret verici. Indiegogo.com'dan sizler için seçtiğimiz bu ürünler de günümüz teknolojisinin hızına ayak uydurmanın zorluğunu gözler önüne serecek... 

Gözlerinize inanın! 😲

Kaynak: https://www.indiegogo.com/#/picks_for...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bonjour I: Akıllı çalar saat

Hem çalar saat hem takvim hem de kişisel asistanınız olarak kullanabileceğiniz bu ufaklık sizi sizden daha çok düşünecek! Üstelik akıllı telefonlarınızı bağlayıp uzaktan da kontrol edebilirsiniz.

2. Healbe GoBe: Kalori ölçen saat

2. Healbe GoBe: Kalori ölçen saat

Bu mucizevi akıllı saat aldığınız ve yaktığınız kaloriyi otomatik olarak algılıyor. Bunun yanında kalp ritmi, kan basıncı ve hatta stres seviyenizi ölçebiliyor. Bir saatten daha ne isteyebiliriz ki?

3. iBand: Rüya gördüren kafa bandı

3. iBand: Rüya gördüren kafa bandı

Başlığın sizi yanılttığını düşünmeyin! Bu ilginç görünümlü gece bandı size hem daha iyi bir uyku sağlıyor hem de 'lucid dream' olarak bilinen kontrol edebildiğiniz rüyalar görmenize yardımcı oluyor. Tüm bunlar yetmezmiş gibi alarm olarak da kullanabiliyorsunuz.

4. JIBO: Dünyanın ilk sosyal ev robotu

Bu şirin mi şirin ev robotu tahmin edebileceğinizden çok daha fazla yeteneğe sahip. Yüksek çözünürlüğe sahip kamerasıyla yüzleri algılayabiliyor, fotoğraf çekebiliyor ve görüntülü aramalar yapabilmenize olanak sağlıyor. Peki robotumuzu 'sosyal' yapan ne? Bu afacan, sesli komutlarınızı algılayıp yerine getirebiliyor ve içerisindeki yapay zeka sayesinde günlük tercihlerinizi kaydedebiliyor üstüne üstlük kişisel asistanınız olarak sizinle konuşabiliyor!

5. The Pilot: Anında yabancı dil tercüme eden kulaklıklar

5. The Pilot: Anında yabancı dil tercüme eden kulaklıklar

Bu küçük kablosuz kulaklıklar dünyanın ilk akıllı kulaklığı olma özelliğine sahip. Onu akıllı yapan ise anında sesli çeviri yapabilmesi. Bu buluş sayesinde yabancı diller bizim için bir bariyer olmaktan çıkacak gibi görünüyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rocketbook Wave: Mikrodalga fırınlanabilen akıllı defter

Bir defteri mikrodalga fırına atmak mı? Kulağa çok çılgınca gelse de bu defterin içindekileri mikrodalga fırın kullanarak silebiliyorsunuz. Bu ilginç özellikle yetinmeyen mucitleri aynı zamanda bu akıllı deftere yazdıklarınızı Google Drive ve benzeri bulut depolama ağlarına belge olarak kaydedebilmenizi sağlıyor. Bunun içinse sadece defterin altındaki kutucuklardan istediğinizi işaretleyip telefonunuzdan QR kod okuyucusuyla okutmanız yeterli.

7. Smartduvet Breeze: Çift taraflı ısı ayarlayabilen ve kendi kendine yapılan yatak

7. Smartduvet Breeze: Çift taraflı ısı ayarlayabilen ve kendi kendine yapılan yatak

Yorgan savaşlarına son! Bu akıllı yatak, yorganın iki tarafını farklı sıcaklıklara ayarlayabilmenizi sağlıyor. Akıllı telefonunuza bağlamanız gereken bu yatak aynı zamanda uzaktan kontrolle yatağı sizin için hazır hale getiriyor. İnanılmaz, değil mi?

8. Touchjet Pond: Her türlü yüzey için dokunmatik ekran dönüştürücü

8. Touchjet Pond: Her türlü yüzey için dokunmatik ekran dönüştürücü

Cep boyutundaki bu alet istediğiniz her yüzeyi, dokunmatik yüzeylere çeviriyor. Elektronik cihazlarınıza bağlayarak hem projektör olarak kullanabilir hem de görüntüyü yansıttığı yüzeyde dokunmatik özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Ne gelişmişiz arkadaş!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
266
104
65
15
15
15
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
diegosuzfrida

Wifiiden interneti telefona depolayamadıktan sonra bana teknolojiden bahsetmeyn -_-

Birkan Uçgun

veya wifi üzerinden şarj etmeyi

Lysandra

maddiyatı da söyle onedio :)